Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint január 30-február 5. között:

 

Kos: A Nap

Ez a hét sok mindent tartogat számodra, Kos, és nagyon szerencsés leszel! Fiatalnak és frissnek érzed magad, és előre sejted: valami jó fog veled történni, amiért boldog lehetsz! A napokban megmutatod másoknak a tehetségedet, önmagadat, és óriási sikered lesz.

Bika: A csillag

Ahogy belépsz az év második hónapjába, érdemes befelé fordulnod vagy rálépned a spiritualitás újára, ha még eddig nem tetted. A napokban átgondolod, mennyire vagy elégedett az életeddel, és néhány fontos felfedezést teszel. A héten sikerül megszabadulnod a negatív energiától, és talán még egy-két rossz szokásodtól is.

Ikrek: A császárné

Ezen a héten felerősödnek a női energiáid, ami azt jelenti, hogy még szeretetteljesebb, támogatóbb leszel azért, mert most másoknak nagy szükségük lesz rád a környezetedben. Te leszel az, akihez tanácsért, vigaszért, útmutatásért fordulnak. De ha már fáradsz, ne felejts el te is segítséget kérni!

Rák: Szerencsekerék

Tetszés szerint megkaphatod a héten azt, amit akarsz. Csak rajtad áll, hajlandó vagy-e erőfeszítést tenni érte. Valószínűleg előbb le kell győznöd a hiedelmeidet, amikor korlátoznak abban, hogy felszabadítsd azt a hatalmas szerencsét, ami ott rejlik benned és körülötted.

Oroszlán: Érmék 8

Ha valamit tartogat számodra ez a hét az életleckéket illetően, az az, hogy a te esetedben az a legjobb, ha beleveted magad a munkádba, mivel ez a tevékenység, a legjobbat hozza ki belőled. Könnyen eltereli a figyelmedet, miközben fejleszti a kreativitásodat és a képességeidet.

Szűz: Kelyhek 6, fordítva

Ezen a héten elégedett leszel azzal, amivel rendelkezel, még akkor is, ha nem pontosan az van, amire vágsz. Megbékélsz azzal a gondolattal, hogy életed nem úgy alakult, ahogy vártad; de valójában így sem olyan rossz! A napokban felül fogsz emelkedni azon a gondolaton, hogy ezen kell aggódnod. Ha ránézel az életedre, ahogy most van, nem fogsz benne semmi kivetnivalót találni, és nagyon áldottnak érzed magad.

Mérleg: Botok 10, fordítva

Lehet, hogy nem ez lesz életed legtermékenyebb vagy éppen legeredményesebb hete. Rengeteg munkád lesz a taroszkóp szerint, de az eredmények java része mégis elmarad. Talán épp ez ösztönöz majd arra, hogy változtass! Meglehet, ideje fizetésemelést kérned! Ne aggódj, végül elnyered a méltó jutalmadat a sok munkáért!

Skorpió: A torony, fordítva

Ez egy figyelmeztetés, hogy „szállj ki most”, lépj ki egy projektből, helyzetből, akár kapcsolatból, mert rövidesen katasztrofálissá válhat a helyzet. Ez a kártya azt jelenti, hogy lehet rosszabb is… szóval ne hagyd!

Nyilas: Érmék 10, fordítva

Azt javasolja ez a lap, hogy csak annyit kérj, amennyire valóban szükséged van, máskülönben kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Nyugodtan kérj szívességet, segítséget, akár pénzt is, csak reális legyen a kérésed, és akkor minden lehetséges nehézség nélkül, megkapod!

Bak: Botok 6, fordítva

Úgy érzed, hiába próbálkozol, igyekszel, nem érsz el áttörést, nem jutsz közelebb a céljaidhoz. Kicsit szomorú vagy, mert úgy tűnik, nem jutalmazzák eléggé a tehetségedet, tudásodat, de ne aggódj! A napokban fordulhat a kocka és felfigyelhetnek rád! Onnantól kezdve rövidesen megkapod, amire vágysz!

Vízöntő: Kelyhek 7, fordítva

Olyan érzésed van, hogy minden alkalommal, amikor egy lépést teszel előre, felbukkan valami, ami miatt újabb két lépést kell hátralépned. Tehát ez a hét a nagy, nemes erőfeszítésekről, és a kevés sikerről fog szólni. De ne aggódj, mert meglehet, hogy a következő héten dupla annyi sikerben lesz részed!

Halak: Kardok 10, fordítva

Ez a tarot horoszkóp azt sugallja, hogy a haragod akadályoz téged. Ezen a héten nagyon dühös leszel valamire, vagy valakire, és még az is lehet, hogy belebetegedsz. Vedd észre, milyen rossz hatással rád, és lépj a gyógyulás útjára, mielőtt teljesen megmérgez és ledönt a lábadról!

fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink