Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a hétvégén a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a hétvégén a taroszkóp jóslat szerint június 29-30. között:

Kos: Érmék királya

Ezen a hétvégén minden döntés rajtad múlik, és ez valószínűleg családi problémákat jelent, és olyan dolgokat, amelyeket senki más nem vesz komolyan. A napokban sikeresen összefoghatod az embereket, és együttes erővel bármilyen problémát letudtok győzni. Merd irányítani, és vezetni a többieket!

Bika: Botok apródja, fordítva

Komoly kihívást jelent türelmesnek lenned ezen a hétvégén. Kísértést érezhet arra, hogy elküldj másokat melegebb éghajlatra, vagy olyat tegyél, amit valószínűleg úgyis megbánsz később. Úgy érzed, most egyedül maradtál a világ ellen. De biztos, hogy az egész világ az ellenséged? Nem könnyű, de próbálj meg hideg fejjel gondolkodni.

Ikrek: Botok 9, fordítva

Ezen a hétvégén úgy érzed, semmi sem működik körülötted. Nem kapod meg a vágyott elismerést az erőfeszítéseidért, és semmi sem alakul a terveid szerint. Egyik sem jelenti azt, hogy veled van a baj. Ismered a mondást: ami késik, nem múlik. Valószínűleg meg fogod kapni, amire vágysz, legfeljebb nem ezen a héten.

Rák: Szerencsekerék

A hétvégén azt tapasztalod a tarot horoszkóp szerint, hogy minden a kedved szerint történik. Most bármit elérhetsz, és megszerezhetsz, amit csak szeretnél. Érdemes most gyakorolnod a vonzás törvényét, a bevonzást, mert könnyen elérheted, hogy teljesüljenek a kívánságaid, de legalábbis egy, biztosan!

Oroszlán: Kardok 3

A tarot horoszkóp szerint érzelmi viharokra kell számítanod. Valaki elárulhat vagy fájdalmat okozhat. Valami olyan dolog történik, amit nem vesz be a gyomrod, és úgy vagy vele: véget vetsz a kapcsolatnak, de legalábbis kilépsz az adott helyzetből, és új utak után nézel.

Szűz: Kelyhek 4

A hétvégén kivételes lehetőségek várnak rád, talán olyanok, amikről álmodni sem mertél. Előre érzed, hogy valami csodálatos dolog fog történni veled. Több ajtó is megnyílik előtted. Így támogat abban a sors, hogy jobb életet teremts magadnak, és akár a szeretteidnek.

Mérleg: Érmék 5

Talán úgy volt, hogy szabadságra mész vagy kevesebb munkád lesz, ám a hétvégén mégis rengeteg feladattal találod szembe magad. Még az is lehet, hogy kénytelen leszel félretenni a saját vágyaidat azért, hogy időben tudj mindennel végezni, emiatt elég frusztrált lehetsz.

Skorpió: A csillag

A hétvégén te leszel a középpontban, és az emberek mágnesként vonzódnak hozzád. Jól esik a plusz figyelem, a szeretet, de még jobban esne, ha meg tudnád valósítani a vágyaidat, de azok előtt most akadályok állnak. Légy türelemmel, és beszélgess sokat a környezeteddel, mert nem tudhatod, ki lesz a segítségedre!

Nyilas: Kardok 8

Nehéz hétvége vár rád, tele kihívásokkal. Ne nehezítsd meg a saját sorsodat azzal, hogy túlságosan negatívan gondolkodsz. Amíg nem tudod biztosra, ne gyárts mindenféle borzalmas forgatókönyvet a fejedben. Hidd el, sokkal erősebb vagy mint hiszed, és képes vagy megbirkózni a nehézségekkel.

Bak: Az ördög

A következő napokban folyamatosan bajba kevered magad. Vedd észre, hogy valószínűleg a tudatalattid dolgozik ennyire, és szándékosan vágod magad alatt a fát. Viszont a jó hír, hogy bármilyen ötlettel is állsz elő, most szinte senki sem fog nemet mondani neked.

Vízöntő: A kardok királynője, fordítva

Soha nem félsz a nehéz döntések meghozatalától, kivéve, ha tudod, hogy azok rosszak. Most viszont abba a hibába eshetsz, hogy túlságosan elbízod magad, és nem számolsz bizonyos tényezőkkel. Légy óvatos, mert hamar megihatod a könnyelműséged levét.

Halak: Erő, fordított

Már régóta mondogatod magadnak, hogy „meg tudod csinálni, meg tudod csinálni”, és ez „az a hétvége”, amikor „megcsinálod” vagy… szétesel. Jó, hogy mindent bele akarsz adni, de közben nem ártana ügyelned az egészségedre is. Bár elég erős vagy ahhoz, hogy elvégezd a hétvégén feladataidat, de ez mindenképpen sokat fog kivenni belőled. Készülj fel erre lelkileg és fizikálisan is.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!