Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a hétvégén a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a hétvégén a taroszkóp jóslat szerint július 6-7. között:

Kos: Igazságosság

Az élet gyakran igazságtalannak tűnik, és bármennyire is szeretnéd, hogy a karma lesújtson bizonyos emberre, ez most nem fog megtörténni. Megvan az oka annak, miért nem teljesül most ez a vágyad Van valami, amit meg kell tanulnod, és utána sokkal jobban fogod érezni magad. Talán épp akkor teljesül a kívánságod is, mikor sikerül igazán elengedned.

Bika: A világ

A Világ tarot kártya olyan, mint egy ragyogó fénysugár, ami feléd tart. A hétvégén úgy érezheted, tiéd az egész világ. A szükséges dolgok gyorsan elérhetővé válnak, amit kérsz, azt megkapod. A lelked mélyén érzed, hogy minden jól alakul körülötted, és nincs miért aggódnod. Ez így is van, élvezd ki az előtted álló gondtalan napokat.

Ikrek: A torony, fordítva

Szerencsés napok elő nézel. A tarot horoszkóp szerint sikeresen elkerülsz egy komoly problémát, vagy pedig megoldasz egyet, mielőtt az súlyosbodna. A napokban nincs olyan dolog, amivel ne tudnál megküzdeni, ne tudnád megoldani, szóval használd ki a hétvégén kínálkozó energiákat.

Rák: Kardok 3

A napokban elbizonytalanodhatsz a kapcsolatodat illetően. Talán hirtelen már nem bízol a szerelmedben, vagy úgy érzed, nincs jövőtök. Valóban van valami, amivel szembe kell nézned, és a hétvégén kellően kitisztul a látásod ahhoz, hogy ez megtörténjen. Fontos, hogy ne hozz elhamarkodott döntést!

Oroszlán: A Nap

A Nap egy pozitív előjel, amely azt jelzi, hogy az élet zökkenőmentesen alakul, és bármit is teszel – akár jót, akár rosszat –, minden a javadra fog alakulni. Élvezd ki, hogy áldás van rajtad, és a sors kegyeltje vagy, ami a napokban két kézzel szórja neked az ajándékait.

Szűz: Botok 4

Próbáld meg jobban megtervezni a napjaidat, ha szeretnél eredményesebb lenni vagy nem akarod, hogy egyik találkozóról a másikra rohanj. Ne zsúfolj be túl sok programot egy napra, és semmit se halassz az utolsó pillanatra, így nagyban elkerülheted azt, hogy feszültségekkel teli legyen a hétvégéd.

Mérleg: Botok 6

A tarot horoszkóp szerint a belső gyermeked játszani hív. Mikor szórakoztál vagy játszottál utoljára egy jót? A hétvégén bővel lesz lehetőséged arra, hogy megtedd, úgyhogy ne mondj nemet a programokra, amiket kínálnak neked, és aztán ajándékod meg magadat egy kis én-idővel is.

Skorpió: A Hold

Azzal kell szembesülnöd a hétvégén, hogy valaki nem őszinte veled, és talán hazudott is neked. Az emberek néha jó szándékkal hallgatnak el téged dolgokat, de most téged ez sem vigasztal. Valószínűleg sikerülni fog rendezni a problémát, de érthető, ha érzelmileg megviseltnek érezed majd magad.

Nyilas: A bolond

Nem szokásod csak úgy fejest ugrani a dolgokba. Most viszont váratlanul munkahelyet válthatsz, új kapcsolatot kezdhetsz, esetleg kipróbálhatsz valami olyat, amire korábban nemet mondtál. Meglepően merész vagy, és ez bizony sok-sok kalandot, emlékezetes pillanatot szülhet.

Bak: A mágus

Valami olyan egyedit alkotsz, amivel magadat is megleped. Amihez csak hozzáérsz, az arannyá válik. A hétvégén jóformán mindenben támogatnak a csillagok, és készek teljesíteni minden vágyadat. Emellett használd ki a kreatív energiát, ami árad feléd, és alkoss vagy használd a vonzás törvényét a vágyaid eléréséhez.

Vízöntő: A csillag

Egész hétvégén felhőtlen hangulatod lesz. Éppen emiatt szeretnéd, ha másoknak is az lenne, ezért elkezded meglepni a környezetedet. Szeretet, figyelmet, segítséget nyújtasz nekik, és te leszel számukra a remény csillaga. Azért ügyelj arra, hogy ne feledkezz meg a saját igényeidről sem.

Halak: Kardok 2

Kételkedsz egyesek irántad érzett szeretetében, és azt várod, hogy megerősítsenek téged. Ha nem követeled, és nem figyeled azt árgus szemekkel, mikor bizonyítják már be, hanem inkább elkezdesz saját magaddal törődni, akkor nagy az esélye annak, hogy megkapod a vágyott figyelmet és szeretetet.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!