Mindenkinek kell egy hely, ahol elmélyülhet, találkozhat angyalaival, Istennel vagy az istenekkel meg persze a lelkével. Természetesen ez a hely bárhol lehet. A természet is lehet a szentélyünk, a kertünk, de akár létre is hozhatunk otthonunkban egy aprócska szentélyt, ahol spirituális munkáikat végezhetjük. Ha még kezdő vagy, esetleg régóta fontolgatod, most megtudhatod, hogyan alakítsd ki a saját angyaloltárodat!

Jó, ha van egy hely, ahová mindennap hosszabb-rövidebb időre el tudsz vonulni, hogy spirituális munkát végezz, beszélgess kicsit a lelkeddel, Istennel, az angyalokkal vagy az istenekkel. Ahol meditálhatsz, jelet kérhetsz, imádkozhatsz, szellemi munkát végezhetsz, vagy ha boszorkány, esetleg wicca vagy, itt végezhesd el a varázslataidat.

Persze az is tökéletes, ha kimész a természetbe, a kertbe, leülsz ott, ahol jól érzed magad, hiszen a belső templomod mindig itt van veled és az égiek bárhol meghallanak bennünket. De nem árthat, ha van egy külső is. Egy hely, ami energiát, szeretet ad, ami mágikus erővel van megszentelve. Egyeseknek kimondottan segíti a kapcsolatteremtést az angyalokkal, vagy az istenekkel és sikeresebben végzi el a varázslatait, a teremtőfolyamokat vagy amivel éppen foglalkozik. Ha az angyalmágia híve vagy, akkor végképp szükséged lesz egy oltárra.

Ráadásul az oltár jótékony hatással lehet a helységre. Egy megszentelt oltár ontja magából a pozitív energiákat, a békét és a nyugalmat, érezni is fogod, mikor leülsz elé dolgozni. Éppen ezért, a gyülekező szakrális energia miatt gyógyulásunk helyszíne is lehet az oltárunk.

angyaloltar thesoultrain net

thesoultrain.net

Tehát, hogyan állíts fel magadnak angyaloltárt?

Az első és legfontosabb, hogy tudd, ez a te oltárod, úgy néz ki, ahogy akarod, olyan legyen, amilyen neked tetszik! Ha nem érzed jól magad, nem is várhatod, hogy bármi is sikerüljön ott!

Olyan helyet válassz a lakásban, ahol nincs útban, nem nyúlkálnak hozzá mások (minden fel van rajta szentelve a te energiáiddal, nem szerencsés, ha mások összepacsálják az övéikkel) és kényelmesen elférsz előtte. Hogy mekkora, az rád van bízva! Lehet egy asztalon, de akár egy könyvespolcon is.

Fontos, hogy az oltárodon csak az oltári kellékek legyenek, semmi másra ne használd, ne csinálj belőle kulcstartót meg pakolós állványt, mert lőttek is a jó energiáknak. Arról nem is beszélve, hogy az oltárral valahol az angyalokat, égieket is megtiszteled, tehát ne bántsd meg őket azzal, hogy befigyel a cigarettásdoboz a szent képek között.

Ami a tájolását illeti, odafigyelhetsz a feng shui alapokra vagy simán az érzékeidre hallgathatsz. Bölcs dolog lehet olyan tárgyakat tenni az oltárra, amely bevonzza az életünkbe a kívánt dolgokat, legyen az szeretet, béke, spirituális bölcsesség vagy éppen bőség.

angyaloltar thequirkymedium.blogspot comthequirkymedium.blogspot.com

Mi legyen az angyaloltáron?

Általában képek vagy szobrok díszítik angyalokról, esetleg a szentekről. De kiteheted a kedvenc kristályaidat vagy azokat, amelyeknek a hatására éppen vágysz. Persze nem maradhatnak el a gyertyák és a füstölő sem. Sokan virágokkal is dísztik, vágottal vagy éppen élővel. Idehelyezheted akár az angyalkártyáidat is. Csak olyan tárgyak legyenek rajta, amiket szeretsz, és jó érzéssel töltenek el, hogy ott van. Ami kicsit is zavar, annak mennie kell, akármilyen szép legyen.

Leegyszerűsítve: Ha angyalokkal szeretnél inkább dolgozni, angyaloltárt varázsolsz magadnak, sok-sok angyalos kiegészítővel. Mindenki más ízléssel rendelkezik, de ajánlatos szem előtt tartani, hogy ne legyen az oltár túlzsúfolt és ne angyalos kacattárolót csináljunk belőle.

Gondolj erre a helyre úgy, mint egy köztes helyre, hídra, mely összeköt az égiekkel, angyalokkal. Mit érzel, minek kell egy ilyen helyen lennie?

angyaloltar all about angels.webeden.co uk

all-about-angels.webeden.co.uk

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: sakumaarquitetura.blogspot.com

További cikkeink