A pénz az a téma, ami mindenkit megmozgat, akinek sok van, azért mert ő már tudja, hogyan kell belőle még többet teremteni, és mindennap gyarapítja a meglévőt, akinek nincs azért mert ő is kíváncsi a titokra. Kérdés hogy van-e egyáltalán titok vagy csak egyszerűen el kell hinned, hogy képes vagy sok pénzt generálni az életedben.

Neked milyen lehetőségeid vannak a pénzteremtésre, amiket még nem vettél észre?

Mi a lehetőség a pénzteremtésre, amit eddig még nem vettél észre, és ha észrevennéd, azzal mindent megváltoztathatnál a pénzügyeidben?

Mi kell hozzá, hogy túlteremtsd magad minden egyes nap?

Mi az, amit hozzáadhatsz az életedhez, ami lehetővé teszi, hogy sokkal több pénz bukkanjon fel az életedben, mint amiről valaha is álmodtál?

Tedd fel mindennap ezeket a kérdéseket és figyeld a változásokat. Sokunk nézőpontja szerint a pénzteremtés egyetlen módja a munka, pedig ezen felül számos módja van annak, hogy pénz bukkanjon fel az életedbe. Mi kell hozzá, hogy lebontsd a falaidat, amivel kívül tartod a pénzt? A befogadásodat is jó, ha növeled, mert hiába kérsz többet, ha ott toporog pénz az ajtód előtt és nem tudod befogadni. A befogadásodat könnyedén növelheted Bars kezelésekkel.

Ismerkedj a pénz működésével

Tudj meg többet a pénzügyi rendszerek működéséről és legyél, éber rá hogyan teremthetnek pénzt neked ezek a lehetőségek. Ha több pénzt szeretnél látni az életedben hajlandónak kell lenned megismerni a pénzt. Milyen lehetőségeid lehetnek a pénzzel, amire eddig még nem is gondoltál? Milyen pénzteremtő képességed van, amit még nem vettél észre és hány helyről érkezhet pénz hozzád, ami eddig még az eszedbe sem jutott? Kezd el elismerni magad, a pénzteremtő képességedet és tudni fogod hol várnak a lehetőségek, amivel növelheted a bevételeidet.

hogyan banj a penzzel reactiongifs com

Te mit gondolsz a pénzről?

Mi a véleményed a pénzről? Milyen nézőpontokat vettél be szüleidtől, vagy bárki mástól a pénzzel kapcsolatosan? Ha a családodban a pénzről mindenki úgy tudja, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni akkor hozzád sem fog könnyedén jönni, amíg meg nem változtatod a nézőpontodat erről.  Mi más lehetséges a te világodban a pénzzel, ami eddig nem volt? Ha eddig választottad a szegénységet, a szűkölködést, mert ez a minta volt előtted és úgy gondolod a családod iránti hűségből neked is eszerint kell élned, akkor itt az ideje, hogy egy új választásnak. Mit választhatsz most a pénzzel, ami minden valóságodat felülír, és sok pénzt hoz az életedbe?

Mi az, amit hajlandó vagy megtenni a pénzért?

Amíg tele vagy ítéletekkel a pénz irányában addig megállítod a feléd áramló pénzfolyamot. Kutasd fel az összes ítéletedet a pénzzel és söpörd ki őket. Minél több ítéletet vagy hajlandó elengedni, amit a pénzről te magad alkottál vagy bevettél másoktól annál több fog hozzád áramolni.

Ha sok pénzt akarsz látni az életedben, akkor, vedd le róla a jelentőséget és inkább arra figyelj mi az, amit választhatsz, amivel csodássá teheted az életedet és a pénz is meg fog érkezni hozzá. Engedj meg magadnak mindent, amire vágysz és legyél hajlandó fizetni is érte.  Mi teremthet ma neked még több pénzt, annyit amennyire eddig még nem is gondoltál?

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Mi a számodra megfelelő megoldás a problémádra? A Theta Healing vagy a coaching?

Leadkép: overmental.com

További cikkeink