Mi a siker titka? Elképzeljük a terveinket és a jövőnket, de frusztráltak vagyunk, ha nem látjuk a kívánt eredményt. Az igazság az, hogy mindig a saját valóságunkat kreáljuk. A negatív gondolatok negatív érzelmekhez és helyzetekhez, míg a pozitív gondolatok a siker megteremtéséhez szükséges gondolkodásmódhoz vezetnek. Ezek a vonzás törvényének alapjai, az a hit, hogy a „hasonló vonzza a hasonlót”. Akkor vonzod a sikert és mindent, amit csak szeretnél az életben, ha kihasználod a vonzás törvényének erejét. 7 kihagyhatatlan tippet mutatunk, hogy mindez sikerüljön!

1. Ne hagyatkozz a szerencsére

Amikor passzívan azzal töltöd az életedet, hogy arra vársz: a gazdagság vagy a boldogság megérkezzen az ajtódon, akkor elszalasztod a lehetőségeket. Ennek legyőzésére a legjobb módszer, ha önmagadra, a saját képességeidre kezdesz támaszkodni, ahelyett, hogy a sikeredet, az örömödet, akármidet a külső tényezőktől függővé tennéd.

2. Összpontosíts arra, amire igazán vágysz

A vonzás törvénye nem hatékony, ha nem tudod, mit akarsz igazán. Olyan dolgok elérésére törekszünk, amelyekről azt gondoljuk, hogy szeretnénk. Ezek a dolgok nem biztos, hogy megadják a valódi boldogságot és kiteljesedést, ezért kell őszintén tisztázni magunkban: biztos ugyanaz, amire szükségünk van és amire vágyunk?

Ezért fontos, hogy teret adj az önreflexió számára. Csak így leszel képes megkülönböztetni, hogy mit gondolsz, mit akarsz valójában. Így elkerülheted, hogy másoknak akarj megfelelni vagy mások életét próbáld lemásolni. Amint ez egyértelmű számodra a valódi akaratod, meglátod, mennyivel könnyebb betartani a vonzás törvényét.

3. Tervezd meg stratégiádat és tégy lépéseket

Van egy általános tévhit, hogy csak annyit kell tenned, hogy becsukod a szemedet, és elképzeled a vágyaidat, hogy működjön a vonzás törvénye. A puszta kívánsággal felmerülő probléma az, hogy az eredményhez vezető cselekvéseket egyáltalán nem alkalmazzák. A vonzás törvénye arról szól, hogy a sikerre fókuszálsz, miközben olyan cselekedeteket alkalmazol, amelyek valósággá válnak.

A pozitív gondolkodás mellett tervezd meg a stratégiádat a valódi siker elérése érdekében.

4. Képzeld el

A megjelenítés az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy a vonzás törvénye valóban működőképes legyen. Összefoglalva: a képzelet erejével felhasználhatod céljaidnak vagy kívánságaidnak vizualizálását. Nem elég a mentális kép létrehozása; az érzésekre és érzelmekre kell összpontosítanod. Például idézd fel azokat a pozitív érzelmeket, amelyeket akkor éreznél, ha elérted a célodat.

5. Gyakorold a pozitív megerősítéseket

A negativitás és az önbizalomhiánya kétségbe vonja a vonzás törvényének sikerét. Ügyelj arra, hogy ne veszítsd el a magadba vetett hitedet és ne hidd el, nem érdemled meg a sikert vagy a boldogságot. Erre jó orvosság a pozitivitás, pontosabban a pozitív megerősítések.

A pozitív állítások igaznak nyilvánított állítások. Az Exeteri Egyetem kutatásai szerint a konstruktív megerősítés motivációt adhat az embereknek. Használj egészen egyszerű mondatokat, például: hiszek magamban, készen állok arra, hogy a bőséget vonzzak az életemben, vagy hálás vagyok mindazért, amim van.

6. Légy hálás

Előfordulhat, hogy a vonzás törvénye korábban működött nálad, de most nem így tapasztalod. Hajlamosak vagyunk a múltbeli eredményeinket magától értetődőnek tekinteni vagy jelenleg a kudarcainkra koncentrálni, amelyek meggátolnak bennünket. Gondold át alaposan az összes eddigi eredményedet. Ezek hozzájárulhattak ahhoz, hogy életed könnyebbé, boldogabbá vagy sikeresebbé válj. A hála fantasztikus érzés, amely segíthet abban, hogy még csodálatosabb teljesítményeket érj el. Ráadásul a hála növeli pozitivitást és optimizmust, amelyek a siker receptjének elengedhetetlen kellékei.

7. Meditálj

A meditáció lehetővé teszi, hogy az elme továbbra is a jelen pillanatra koncentráljon. Így elméd felszabadul a múlt terhei alól vagy a jövővel kapcsolatos aggódó aggodalmaktól, amelyek nem gátolnak a teremtés folyamatában. Fokozott lelkiállapotba kerülsz, amely tökéletes a vágyaid vizualizálására, megtervezésére és azokra történő összpontosítására. Minél többet meditálsz, annál jobban megérted önmagadat és azt, hogy miként látod a világot. Kösd össze a meditációt a vizualizálással!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

7 ok, amiért nem működik nálad a Vonzás Törvénye

Leadkép

forrás

További cikkeink