A számmisztika szerint 2022 egy csodálatos, rendkívül pozitív év lesz, ami meghozza a várva várt változásokat. Végre fellélegezhetünk, miközben előrelépés várható a szerelemben és a karrierben egyaránt.

6-os évet írunk

A numerológiában minden naptári év egy saját, úgynevezett „egyetemes” számmal rendelkezik, amely egyedi energetikai hatást rejt magában. Az egyetemes kifejezés azt jelenti, hogy a bolygón mindenki megtapasztalja annak a bizonyos számnak az energiáját az egész év során, január 1-től december 31-ig.

Ehhez az évszámot egyetlen számjegyre kell redukálni, amihez össze kell adni a számjegyeket. Vagyis, ha 2022 számjegyeit összeadjuk (2+0+2+2=6), hatot kapunk. 2022 tehát a 6-os év.

A refinery29 cikkéből kiderül, hogy a 6-os a kedvesség, a stabilitás száma. Ehhez a számhoz kapcsolódik az együttérzés, az együttműködés, így a család, a házasság és a gyermekvállalás is. Továbbá a 6-os szám a táplálás energiáját hordozza magában. Hangsúlyt fektet a kapcsolatokra, a kötelezettségek teljesítésre, a felelősségvállalásra.

Ellen Ricks, az Astrology.com számmisztikusa szerint a hatost gyakran tekintik a számmisztika szülőfigurájának: „Olyan valaki, aki táplál minket és együttérez, amikor szükségünk van rá, de kemény szeretettel fordul felénk, amikor arra van szükségünk. A hatos nagyon családközpontú, így láthatjuk, hogy az emberek újra kapcsolatba lépnek olyan családtagokkal, akiket a járvány óta nem láttak. Sokan családot alapítanak, vagy visszaköltöznek a családjukhoz.” – mondja.

Tehát a 2022-es év száma elég pozitív. „A numerológiában a kettő az egyensúly száma, a békefenntartó, ha úgy tetszik.” – mondja Ricks.

Zeljko Tomovic, a Nebula asztrológusa és numerológiai szakértője megerősíti azt az elképzelést, hogy a 2022-es számmisztika azt jelzi, hogy az év az egységről, a családról és a kapcsolatokról fog szólni: „Jó, ha most kezdünk el egy kapcsolatot, vagy ha úgy döntünk, hogy egy hosszú távú kapcsolatban itt az ideje összeházasodnunk. Amit azonban itt fontos megjegyezni, az az, hogy ez az év tudatosítja bennünk, milyen jó és őszinte a kapcsolat.” – mondja.

Összességében Ricks pedig azt mondja, hogy 2022 nem „én” év, hanem „mi” év. Ez abban is megmutatkozik, hogy a 6-os szám mások szolgálatához is köthető, de nemcsak a magánéletében, hanem világi szinten is. A 2-es szám pedig a diplomáciai megoldásokra utal, ami azt jelenti, hogy figyelembe kell venni mások igényeit, vágyait, illetve el kell köteleznünk magunkat amellett, hogy „adunk”, így 2022 az összefogás éve. A 6-os év minden olyan vállalkozás vagy szervezet terjeszkedését és sikerét támogatja, amelyek értékei a szolgáltatásban, szolgálatban gyökereznek.

2022 elhozza az új lehetőségeket és a vágyak megvalósulását

Rengeteg változást hoz az év. Életed bizonyos területein új kezdeteket fogsz tapasztalni. Ez egy nagyszerű év az álmok és ambíciók megvalósítására. Engedd el azt, ami nem működik, és légy hajlandó a tanulásra, fejlődésre. A 2-es szám ugyancsak az önmegvalósításhoz és a beteljesüléshez kapcsolódik.

Hogyan hozd ki a legtöbbet a 6. egyetemes évből?

1. Légy mások szolgálatára

A tápláló 6 nem aktiválódik teljesen, hacsak nem kínálsz támogatást és nem irányítod energiáidat a nagyobb jó felé. 2022-ben összpontosíts az igazságosságra és a segítségnyújtásra. De ügyelj arra, hogy egyensúlyba hozd ezeket az önzetlen cselekedeteket az öngondoskodással!

2. Lásd el a kötelezettségeidet

A 6. egyetemes év arra kér bennünket, hogy vállaljuk a felelősséget, és vigyünk véghez nemes tetteket. A családod irányába légy elkötelezett, ahogy a munkádban és az élet egyéb területein is.

3. Fogadd el a tökéletlenségben rejlő tökéletességet

Az 6-os felfedi a valódi céljainkat, elvárásainkat önmagunkkal és a világgal szemben. Ne feledd, hogy a problémák megoldásának vagy a konfliktusok közvetítésének számos módja van. Néha nem az a jó nekünk, amit hiszünk és nem az a helyes megoldás, amit annak gondolunk. Légy nyitott a változásra illetve arra, hogy új módszereket próbálj ki.

4. Legyen egyensúlyban a munka és a magánélet

A 6-os célja az egyensúly, ugyanakkor sikert hozhat a szerelemben, családi életben és a karrierben. Éppen ezért kell törekedned arra, hogy ezek egyensúlyban legyenek. Ez az év tele lehet meglepő és izgalmas karrierlehetőségekkel, munkahelyi sikerekkel, de a gyökerek eresztésének is eljön az ideje.

5. Hozd egyensúlyba a támogatást és a ráhagyást

A 6. egyetemes év az energia egyik legfontosabb kihívása, a támogatás és a ráhagyás közötti finom egyensúly elsajátítása. Ez az év kihívás elé állít bennünket, hogy úgy nyújtsunk támogatást, hogy közben ne feledkezzünk meg önmagunkról illetve arról, miszerint engedni kell az egyént tapasztalni. Időnként meg kell engednünk másoknak a hibázási lehetőséget anélkül, hogy mindenáron megkímélnénk vagy kisegítenénk őket.

6. Vezessen a szeretetet

Idén a kapcsolatok kapják a főszerepet. Ez olyan kötelességtudathoz vezethet szeretteid iránt, amelyet korábban talán nem éreztél. Ebben az évben többet fogsz dolgozni kapcsolataidon, miközben világi szinten is kialakul az egységes szeretetet és összefogás.

Mivel a 6 a család, a házasság száma is, így életed ezen területei fellendülhetnek. Egyesek megházasodnak, mások családot alapítanak. Mindehhez pedig az is kell, hogy a szeretetet vezéreljen. A szeretet összehoz, meggyógyít és felemel.

Fotó: pixabay.com
F
orrás: astrostyle.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

6 feladat, ami a Jupiter évében vár ránk

További cikkeink