Kíváncsi vagy arra, mi vár rád júliusban a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya erre a hónapra.

Ez vár a csillagjegyekre a július havi taroszkóp szerint:

Kos: A szeretők

Milyen döntéseket hozol ebben a hónapban? Hogyan veszed a kezedbe az életedet, és oldod meg a magánéleti gondjaidat? Ezeken kell most gondolkodnod! Bárhová is összpontosítod az energiáidat, az út világosabbá és jobban körülhatárolhatóvá válik, lehetővé téve, hogy remekművet hozz létre. Arra is biztat a taroszkóp, hogy ebben a hónapban fordíts különös figyelmet a pénzügyeidre.

Bika: Kelyhek 3

Ez a hónap a szerelemről, a szoros kapcsolatokról és az energiacseréről fog szólni számodra. Akár barátokkal, a családoddal, vagy az ismerőseiddel találkozol, mindig azt fogod kapni, amire szükséged van. Még akár új emberekkel is megismerkedhetsz, akik valamilyen módon hozzájárulnak az életedhez. Csak ügyelj arra, hogy ne hagyd figyelmen kívül a vörös zászlókat, és ne engedd az energiavámpírokat az életedbe.

Ikrek: Kardok 8

Néha ahhoz, hogy öt lépést előre tudj lépni, először hármat hátra kell tenni. Ez az üzenet számodra júliusban, a taroszkóp szerint. Engedd el a szükségtelen terheket, amiket a tudatalattidban hordozol. Szabadulj meg ettől az öntudatlan fájdalomtól. Ez jelentéktelen üzenetnek tűnhet, de nem az. Mély elköteleződést és eltökéltséget igényel a részedről ahhoz, hogy felszabadítsd magad.

Rák: Halál

Júliusban fogod tapasztalni a legmagasabb csúcsokat – és néha a legmélyebbeket is. Felkészültél egy nagy átmenetre, ami elvezet egy új életbe. Ezek a csúcsok és mélypontok lehetővé teszik, hogy megtartsd, amire szükséged van, és megszabadulj attól, ami visszatart. Ezenkívül pedig ne feledd: ami az egyik ember szemete, az a másik kincse. Tehát ne hagyatkozz túlságosan mások véleményére.

Oroszlán: Botok királya

A hónapban bőven lesz okod ünnepelni, örülni. Minden kemény munkád kifizetődik. Senki sem akadályozhat meg abban, hogy megkapd azt, ami a tiéd. Nem hagyod, hogy az útba álljanak. A győzelem a tiéd, mert megérdemled. Csak ügyelj arra, hogy a győzelem után ne kezdj el azonnal új cél után futni. Adjon magadnak teret az ünneplésre.

Szűz: Kardok királya

Az intellektusod borotvaéles és hatékony lesz, így biztosíthatod a sikert életed minden területén. Amíg táplálod a belső békét, képes leszel a benned rejlő erőt a legjobb tudásod szerint hasznosítani anélkül. A meditáció vagy a koncentrált légzés napi gyakorlása kora reggel (amint felébredsz) határozottan segíthet ebben. Segít fejleszteni érzelmi intelligenciádat is.

Mérleg: Igazságosság

Ennél jobb tarot kártyát nem is kaphattál volna ebben a hónapban! Júliusban igazságot teszel és igazságot szolgáltatnak neked. Csak ne engedd, hogy a rosszindulatú emberek beférkőzzenek az elmédbe, és kétségeket ébresszenek benned. Most minél jobban bízol magadban és a képességeidben, annál nagyobb lesz a jutalmad!

Skorpió: Kardok 7

A tarot horoszkóp arra figyelmeztet, hogy egyesek megpróbálhatnak átverni vagy valamilyen kárt okozni neked, ezért légy óvatos! Mindaddig, amíg kitűnő megérzéseidre hagyatkozol, és nem hagyod figyelmen kívül a vörös zászlókat, bármiről is legyen szó, a csúcsra kerülsz. Ezenkívül, okosan válaszd meg ebben a hónapban a társasági eseményeidet.

Nyilas: Mértékletesség

Ne hagyd, hogy bárki azt mondja neked, hogy nem vagy képes elérni valamit. Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád! Ez a növekedés és az átalakulás a hónapja számodra, és a türelem segít legyőzni őket. Akár a szerelemben, akár az élet más területein, bízz a megérzéseidben, hogy hagyd magadat befolyásolni.

Bak: Kardok lovagja

Senki sem állíthat meg a hónapban, legfeljebb te saját magadat. Légy bátor és tégy apró lépéseket előre a hónap során, így szinte biztosan el fogod érni a céljaidat. A szorongással küzdőket arra ösztönzi ez a lap, hogy találjanak olyan rituálékat és gyakorlatokat, amelyek segítenek leküzdeni a félelmeiket és a stresszt.

Vízöntő: Érmék lovagja

A július hónap arról fog szólni, hogy felismered az erődet és azt, hogy mi mindenre vagy képes. Egyesek saját vállalkozásba kezdhetnek, míg mások összehozhatnak egy rendkívül előnyös üzletet. A hónapban megtalálod annak a módját, hogy dőljön hozzád a pénzt és megteremtsd magadnak a vágyott életet.

Halak: Kelyhek királya

Erősebb vagy, mint gondolnád, függetlenül attól, hogy nézel ki kívülről, és mit mondanak a körülötted lévő emberek. Ne utasítsd el ajándékaidat és tehetségeidet, mert valaki más nem értékeli azokat. Földeld le magad, és bízz a belső hangodban. A növekedés a hónap kulcsszava, és te is növekedni fogsz. Mi akadályozhat meg? Csak te magadat!

forrás: yourtango, fotó: pexels.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!