Kíváncsi vagy arra, mi vár rád júliusban a cigánykártya szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked erre a hónapra.

Ez vár a csillagjegyekre a júliusi cigánykártya jóslat szerint:

Kos: Váratlan öröm

Egy kiváló ötleted támadhat, aminek köszönhetően megvalósíthatod a vágyadat vagy pénzhez juthatsz. Az sem kizárt, hogy egyszerűen az öledbe hullik a kívánságod tárgya. Mi több, egy ritka jó hírt is hallhatsz a hónapban, ami az álmod megvalósulásával kapcsolatos. Júliusban igazán rád mosolyog a szerencse.

Bika: Ajándék

Egy kellemes meglepetést kaphatsz valakitől. Akár tárgyi ajándékról legyen szó, vagy valamilyen gesztusról, óriási örömöt szerez neked. Az sem kizárt, hogy az ajándék egy szó, egy tett vagy egy jó hír lesz. Bármi is legyen az, számíthatsz arra, hogy igazán boldoggá fog tenni.

Ikrek: Hamisság

A cigánykártya arra figyelmeztet, hogy vannak körülötted olyanok, akikben nem szabad megbíznod, mivel komoly problémákat okozhatnak neked. Főleg azokkal légy óvatos, akiket nemrég ismertél meg. A hónapban kerüld az üzleti jellegű társulást, mert kellemetlenség érhet. De vigyázz, mert a rokonok is bajba keverhetnek.

Rák: Utazás

Meglehet, hogy te utazol el – akár vállalkozóként üzleti útra -, vagy valaki meglátogat téged, akivel régen találkoztál. Azt is jelezheti, hogy olyan kirándulás vár rád júliusban, ami megváltoztathatja az életedet. Ha nyaralni mész, számíthatsz az új élményekre és arra, hogy mély benyomást tesz rád az út.

Oroszlán: Halál

Ne ijedj meg, mivel ez a lap elsősorban nem egy személy halálára utal. Valószínűleg, valami véget ér az életedben. Jelentheti egy barátság vagy párkapcsolat végét is. Ez eleinte szomorúsággal tölth el, de később hálás leszel érte, mert segített közelebb kerülni a végzetedhez. Kezdetben nehéz időszakon mehetsz keresztül, de a változás megéri.

Szűz: Szerencse

A cigánykártya szerint életed minden területén pozitív fellendülés várható. Egyedülállóként most meglelheted életed nagy szerelmét, párban élőként pedig szintet léphet a kapcsolatotok. A karrieredben sikerre számíthatsz, és anyagiak tekintetében is rád mosolyog a szerencse, és akár egy jelentősebb összeghez is hozzájuthatsz.

Mérleg: Látogatás

A cigánykártya szerint fontos találkozások várnak rád. Több meghívást is kaphatsz különböző összejövetelekre, de akár váratlan találkozásokban is lehet részed. Ezek mind lehetőséget kínálnak arra, hogy megleld a szerelmet, egy új barátot vagy egy olyan személyt, aki valamilyen módon a segítségedre lehet. Most érdemes több időt tötlened társaságban.

Skorpió: Gyermek

A cigánykártya szerint valami új és reménykeltő kezdet vár rád. Ugyanakkor jelezhet terhességet, ami érinthet téged vagy egy rokonodat. A Gyermek lap azt is jelentheti, hogy valakiről gondoskodnod kell az előtted álló időszakban. Végezetül, egy új munkát vagy projektet is kaphatsz, amit a „gyermekednek” tekintesz.

Nyilas: Házasság

Erős és szilárd alapokon nyugszik a kapcsolatod. Egyedülállóként most minden esély megvan arra, hogy új párra lelj. Azok, akik tartós kapcsolatban élnek, számíthatnak az összeköltözésre vagy a lánykérésre. A kapcsolatok elmélyülését jelzi ez a Házasság lapja, méghozzá minden területen.

Bak: Remény

Végre zöld utat kapnak a vágyak, amiket szeretnél megvalósítani. Sőt, az is lehet, hogy egész egyszerűen az öledbe hullik mindaz, amiért annyit imádkoztál. Ugyanakkor utalhat a lap külföldi utazásra – esetleg munka vagy kirándulás miatt – is, ahogy arra is, hogy visszatér hozzád az exed, ám az utóbbi esetén nem árt az óvatosság.

Vízöntő: Ajándék

Egy kellemes meglepetést kaphatsz valakitől. Akár tárgyi ajándékról legyen szó, vagy valamilyen gesztusról, óriási örömöt szerez neked. Az sem kizárt, hogy az ajándék egy szó, egy tett vagy egy jó hír lesz. Bármi is legyen az, számíthatsz arra, hogy igazán boldoggá fog tenni.

Halak: Levél

Csodálatos híreket kaphatsz a hónapban! Összejöhet valami olyan, amiben nagyon bíztál, sőt, talán megvalósul az álmod. De akár karrierrel és pénzügyekben is kaphatsz olyan híreket, amik hatalmas örömet okoznak. Amennyiben valamilyen ítéletre, eredményre vársz, ugyancsak pozitív végkifejlettel számolhatsz.

Olvastad már, hogy mit jósol a nyárra a cigánykártya? Kattints ide!

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!