Minden nőben ott lakik egy teremtőerővel megáldott istennő, ám sokan nem vesznek róla tudomást. Pedig nőiességünk megélésének természetes következménye a boldogság, a békesség, a kreatív és teremtő erő használata. A Nőiségnapló egy olyan kézikönyv, ami részletesen, interaktív módon vezet bennünket végig a folyamaton, rengeteg fogódzkodót adva a kezünkbe.

 

Interaktív könyv

Ludányi Bettina és Sienna Cole sikerszerzők könyvének, a Nőiségnaplónak a célja az ősi, kreatív nő felélesztése önmagunkban, aki képes teremteni. Saját tapasztalataik és tudásuk alapján állították össze a könyvet, amelyben őszintén mesélnek mélyre szántó, érzékeny pillanataikról. Őszinteségük nemcsak azt a célt szolgálja, hogy segítsenek bennünket, hanem tudatni kívánják velünk: nem vagyunk egyedül.

Ludányi Bettina és Sienna Cole

Ez egy rendhagyó, interaktív könyv a tanulási folyamat során, kérdéseket intéz hozzád. Ezek a gondolatébresztő kérdések segítenek utadon felszínre hozni a félelmeidet, mindazt, ami gátolhat a mindennapokban és egyúttal tudatosíthatod magadban a céljaidat. Egyszóval a játékos feladatok segítenek az önismeretben és a vágyaid előmozdításában.

A női életkör négy szakasza

A Nőiségnapló tele van empirikus és egyúttal meglepő tudással. Olyan dolgokra eszmél rá az olvasó, ami addig eszébe sem jutott.

A könyv a női életkör négy szakaszát öleli fel. A kislány, a szerető, az anya és a bölcs nő archetípusát. Mindegyik életszakaszunkban más-más kihívások, tapasztalások várnak ránk. Ám bármelyiket is éljük éppen az nem jelenti azt: többé nincs dolgunk a másik három archetípussal, akik ugyanúgy bennünk élnek. A könyv segít megérteni és feldolgozni ezeket a személyiségeket és rámutat arra, melyikkel van jelenleg dolgunk. Általuk fejthetjük meg a problémáink forrását vagy sajátíthatunk el egy hasznos képességet, bölcsességet.

kép

Ráadásul a négy archetípushoz a négy évszak is társítható, a holdfázisok, de még a menstruációs ciklus is. Igen, minden, mindennel összefügg. Ha ezt megérted használni kezded a megszerzett tudást, azzal felébreszted az intuícióidat, életre hívod a benned élő nőt, a kreatív erőt. Azt is lehetne mondani: kinyílik előtted a Lehetőségek Tárháza.

Tippek, tanácsok és eszköztár egyben

Az a jó a könyvben, hogy szinte mindenre kínál megoldást. Azonfelül, hogy tele van értékes tanácsokkal, hasznos leírásokat találunk benne. Ezenfelül ásvány- és illóolaj-ajánlásokat, illetve rendkívül izgalmas és könnyen alkalmazható meditációkat is kap az olvasó.

Minitanfolyam nőknek

Összegezve: ez a könyv egy komplett minitanfolyam nőknek. Nőknek, akik úgy érzik, elveszítették a kapcsolatukat a belső istennőjükkel, a nőies oldalukkal vagy esetleg félnek megélni azt. Gyakorlati segítséget ad mindazok kezébe, akik önbizalomhiánnyal küzdenek. Továbbá megtanít arra is, miként szeressük, becsüljük és tiszteljük önmagunkat.

A Nőieségnapló biztonságos és jól érthető keretek között vezeti végig a hölgyeket az önismeret útján és adja vissza nekik nőiességük varázsát.

kép

Ezt olvastad már?