2023 a Mars bolygó és ezzel együtt Camael – illetve Chamuel – angyalának éve. Tudd meg, miben lehet a segítségedre az angyal az idei évben!

 

Kicsoda Camael angyal?

Camael arkangyal a Mars és a keddi napok uralkodója. „Harcos angyalként” ismerik a vörös bolygóval való kapcsolata miatt.

Az angyal neve Pszeudo-Dionüsziosz, V. vagy VI. századi Corpus Areopagiticumában is szerepel a hét arkangyal egyikeként, Mihály, Gábriel, Rafael, Uriel, Jophiel és Zadkiel mellett, de a későbbiekben kizárták a katolikusok, ezért nem találkozni vele.

Ugyanakkor a jelek szerint megegyezik Chamuel angyalal is (csak más néven említik), akit szintén nem említenek a főbb vallási szövegek, de mind a zsidó, mind a keresztény és a kabbalisztikus hagyományban megtalálni, és korábban szintén a hét arkangyal egyike volt. Chamuel arra specializálódott, hogy segítsen az embereknek szeretni másokat olyan módon, amely valóban egészséges és kölcsönösen előnyös. Arra ösztönzi az embereket, hogy vizsgálják és tisztítsák meg szándékaikat és cselekedeteiket minden kapcsolatukban, annak érdekében, hogy békés,tisztelet- és szeretetteljes kötelékeket alakítsanak ki. Chamuel szerető, együttérző, irgalmas érzéseket sugároz, és mindenekelőtt a megbocsátást.

Bátorságot és erőt ad

Ahogy maga a bolygóhoz, úgy az angyalhoz a bátorságot, az erőt, a határozottságot és a magabiztosságot társítják. Amikor nehéz helyzetbe kerülsz, kitartásra lenne szükséged, erőre valaminek a megtételéhez, hívd bátran az angyalt!

Ha gyertyamágiával dolgozol, piros gyertyát használj Camael arkangyal hívására.

Fizikai erő és szenvedély növelése

A Mars energiájához tartozik a fizikai erő, az állóképesség, valamint a szexualitás, a libidó is. Akár fizikai erőre legyen szükséged, akár a szexualitásod megélésén, fejlesztésén dolgoznál, az angyal a segítségedre lesz benne, aki hatékonyan közvetítheti neked ezeket az energiákat. Nem feledhetjük, hogy a vörös szín a szerelem, a szenvedély színe is, így természetesen ezeken a területeken is kaphatsz támogatást, akár van párkapcsolatod, akár a szerelmet keresed.

Az angyalt, és a Mars energiáját is meghívhatod azáltal, ha vörös dísztárgyakkal ékesíted a hálószobádat, vagy a Mars ékköveit viseled vagy helyezed el az otthonodban.

Segít megvívni a harcaidat

Mint láthatod Camael és a Mars is képes felfegyverezni erővel, bátorsággal, elszántsággal, minden olyan eszközzel, ami szükséges ahhoz, hogy megvívd a csatáidat a munkahelyeden, a mindennapokban, és persze a nehéz helyzetekben. Ezzel együtt jó ha tudod: az angyal megvéd a sérülésektől, a harcoktól, az erőszaktól.

 

Megjegyzés: rengeteg oldal Samaelt nevezi meg a Mars bolygója angyalként. Ám Samaelt leginkább a Halál Angyalaként vagy a démonok uralkodójaként, néhol pedig Luciferként azonosítják. A hatáskörei kétségkívül megegyeznek a Mars negatív tulajdonságaival: háború, agresszió, erőszak, féktelen energia.

források: learnreligions.com, oshaeifa.com, angelorum.co

fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink