Összességében 2023 a változás és a befejezés éve, valamint a spirituális ébredésé.  A számmisztika szerint ebben az évben megvalósíthatjuk céljainkat, miközben megtaláljuk utunkat és spirituálisan érettebbé válunk.

 

A 2023-as szám jelentése a numerológiában

A 2023-as szám jelentésének teljes megértéséhez először is tudnod kell, hogy az egyes számok mit jelentenek. 2023-a 0, 2 és 3, valamint 20 és 23 számokból áll.

A 0 az örökkévalóságot, az egységet, a potenciált, az intuíciódra való hallgatást és egy spirituális utazás kezdetét jelenti.

A 2-es szám partnerkapcsolatokat jelöli. Az egyensúlyhoz, a jóléthez, a csapatmunkához, a harmóniához és a nyitottsághoz is társul. A numerológiában a 2-es szám egy rendkívül nőies erő, és szám nagymértékben támaszkodik a yin és yang koncepciójára, amely két ellentétes erőt egyesít, hogy békét és harmóniát teremtsen.

A 3-as szám a befejezést szimbolizálja. Ez a Felemelkedett Mesterek száma, és az önmegvalósításhoz, a kreativitáshoz, az önkifejezéshez kapcsolódik.

2023-ban is benne van a 7-es szám, ha összeadjuk az évszámot (2 + 0 + 2 + 3 = 7). A 7-es szám az intuícióról, a spirituális megvilágosodásról, az önvizsgálatról, az individualizmusról, a megnyilvánulásról és a tökéletességről szól.

Összességében 2023 a változás és a befejezés éve. Idén az a feladatod, hogy megvalósítod az álmaidat. Továbbá az odafigyelés és a pozitív gondolkodásmód megőrzése kifizetődővé válik az évben. Idén megtalálod az igazságot, a békét és a harmóniát.

A 2023, mint angyalszám

Az angyalszámok tudatalatti üzenetek őrangyalainktól. Lehetnek figyelmeztetések vagy bátorító üzenetek, amelyek segítenek megtalálni a helyes irányt.

A 2023-as angyalszám egyedülálló, mert a 2-es szám kétszer is megjelenik, és kisebb rejtett számkombinációk, mint a 20, 23 és 202, amelyek szükségesek a 2023-as angyalszám valódi jelentésének megértésének.

A 2-es azt üzeni: bízz a hitedben. Ez arra is emlékeztet, hogy szükség esetén kérj segítséget az angyalaidtól. Az angyalaid azért vannak, hogy támogassanak és vezessenek. És mivel a szám kétszer jelenik meg a sorozatban, egész 2023-ban aktívan támogatnak az angyalok.

A 20-as szám azt jelenti, hogy hálásnak kell lenned az angyalaidért, akik minden nap veletek vannak, hogy erőt adjanak az akadályok átjutásához és az életben rejlő lehetőségek teljes kiaknázásához.

A 23-as szám a kreativitást és a növekedést jelképezi.

A 202 valójában egy bátorító jel az angyalaidtól. Azt akarják, hogy cselekedj és dolgozz az álmaidért.

Összességében az idei év üzenete: bízol magadban és az angyalaidban, és hiszed, hogy a helyes útra vezettek, és keményen kell dolgoznod a céljaidért.

Mit jelent, ha valahol a 2023-at látod?

  1. Ha folyamatosan ezt a számot látod, az azt jelenti: bíznod kell az angyalaidban, és hálásnak kell lenned értük. De ez fordítva is igaz: az angyalaid így szeretnének köszönetet mondani, amiért bízol bennük.
  2. Helyesen használod a kreativitásodat a céljaid eléréséhez. Használod a tehetségedet és készségeidet, hogy boldogságot teremts a saját életedben és a körülötted lévőkében.
  3. Hallgass a megérzéseidre!

7-es évet írunk

Minden évnek van egy univerzális témája (vagy energia), amelyet kollektíven élünk meg. 2022 jelentős változásokkal áldott meg bennünket a kapcsolatokban, amikor beléptünk a szerelem, a gyógyulás és a kapcsolatok 6. évébe. Idén, 2023-ban a 7. évbe léptünk, ami felrázza a dolgokat.

Mi a 7-es év jelentősége a számmisztikában?

A numerológiában a 7-es a legszellemibb szám (csak a 11-es mester számmal vetekszik). A 7 a filozófus és a kereső. Ez az év a spirituális felébredésről, a tudásgyűjtésről, a magányról és a befelé figyelésről szól.

Készen állsz az önreflexióra és arra, hogy mélyre merülj spirituális éned belső működésében? Mert 2023 pontosan erre szólít fel!

Jelentős változásokon megy keresztül a gondolkodásunk, az életszemléletünk. A spiritualitás iránti igényünk rendkívüli mértékben növekszik. Ha nem tartod magad spirituális embernek, ebben az évben elkezdheted jobban felfedezni a spiritualitásodat – akár szándékosan, akár véletlenül.

Gondolj 2023-ra egyfajta belső takarítási évnek. A 7 minden tudás keresője, legyen az spirituális vagy bármi más. Legnagyobb célja, hogy tanítson és fejlesszen. Milyen témák vonzottak korábban, amelyek támogathatják a belső növekedésedet? Vedd elő őket és foglalkozz velük! A 7 tudja, hogy a keresett válaszokat csak belül találhatjuk meg, ha elhallgatjuk a körülöttünk lévő zajt, és befelé figyelünk.

A globális tudat ebben az évben nagymértékben megváltozik. Várható, hogy a mentális egészségről, a spiritualitásról, az energiáról és az ezoterikus bölcsességről szóló viták kiéleződnek. A túl sokáig rejtegetett mélyebb igazságok is feltárulhatnak 2023-ban. Erre van szükség ahhoz, hogy az emberiség felébredjen és megtegye a szükséges elmozdulásokat egy jobb világ felé.

Sokan közülünk ebben az évben ráébredünk a legnagyobb lehetőségeinkre. Ha meg akarod változtatni a világot, az önmagaddal kezdődik.

forrás: yourtango.com, mindbodygreen.com

fotó: freepik.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!