Kíváncsi vagy arra, mi vár rád az évben a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre 2023-ban a taroszkóp jóslata szerint:

 

Kos: Mértékletesség

2023 arra kér, hogy lassíts, Kos. Általában 200 mérföld/órás sebességgel haladsz, de most súlyos kiégést tapasztalhatsz. Annak érdekében, hogy összeszedd kimerült tested és lelked darabjait, a következő évben fogadd el a mértékletességet – így nem lehet kemény munka a hét minden napján, 24 órában. Legyen az új rutinod része a pihenés, a kikapcsolódás és az öngondoskodás.

Bika: Kelyhek 2

Több új szövetségesre tehetsz szert az évben, akik között lesznek új barátok, üzletfelek, olyanok, akik a segítségedre lehetnek. De fontos, hogy előbb bizonyítaniuk kell megbízhatóságukat, ezért ne siess el semmit! Ami a meglévő barátságaidat illeti: kiderül, ki az igaz barát, és ki nem az.

Ikrek: Botok királynője

Itt az ideje, hogy felvállald függetlenségedet. Ez azt jelentheti, hogy saját vállalkozást indítasz, elengeded a régi hiedelmeidet, vagy elszakadsz azoktól, akik már nem szolgálják az érdekeidet. A lényeg: az autonómia felé haladsz. Az egyetlen személy, akinek meg kell felelned az előtted álló évben, az te magad vagy.

Rák: A császár

Nem a határok felállítása a gond, hanem a betartásuk! Az egészséges kapcsolatok megőrzése érdekében 2023-ban is ragaszkodj a terveidhez, és feltétlenül gyakorold, amit prédikálsz. Nagy tiszteletre, megértésre és megfontolásra lesz szükség ahhoz, hogy a határok mindkét oldalon működjenek.

Oroszlán: Kardok 9

Ha visszatartod érzelmeidet mások elől, miközben határozatlan vagy azzal kapcsolatban, milyen irányba akarsz menni az életben, az stresszt okozhat. Ahelyett, hogy a jövő miatt aggódnál, próbálj jelen lenni a pillanatban – és ne nyomd el a valódi érzelmeidet. Inkább mondd el, mit érzel az adott pillanatban, ahelyett, hogy magadban tartanád őket, és óriási szorongást keltenél magadban.

Szűz: Igazságosság

Itt az ideje, hogy felelősségre vonj másokat a tetteikért, Szűz. 2023 lehetőséget ad számodra, hogy önmagadat helyezd az első helyre, és ne hagyd, hogy mások lábtörlőnek nézzenek. Ha valaki helytelenül viselkedik, vagy nem bánik veled megfelelően, ideje állást foglalnod, és szóvá tenned, amit csinál. Állj ki magadért!

Mérleg: Érmék ásza

Egy új, jövedelmező lehetőség közeledik feléd. Használd ki a lehetőséget, hogy pénzt keress a veled született adottságokkal. Minden lehetőség megvan a sikerhez – szóval mutasd meg a világnak, hogy mit kaptál. Ne feledd: egyszerre csak egy dolgot csinálj, és ne kapkodd el a folyamatot! Bármi megtörténhet és meg is fog történni, ha szívedet-lelkedet beleteszed a munkába.

Skorpió: Botok 6

Minden eszköz a rendelkezésedre áll, amivel bármit elérhetsz, amit szeretnél. Amíg fenntartod a pozitív hozzáállást és hiszel magadban – a határ a csillagos ég. Abban a pillanatban kezdődik a baj, amikor kételkedni kezdesz önmagadban, ezért próbálj optimistán gondolkodni, amikor idén kitűzöd a céljaidat. Ne feledd: pozitív elme, pozitív hangulat.

Nyilas: A kardok királya

Tavaly megengedted másoknak, hogy felkaroljanak, irányítsanak, vezessenek, segítsenek. Most teljes erővel vissza akarod venni az erődet, és az irányítást. A figyelmeztetés az, hogy a sikerre való törekvésed feszültségeket kelthet másokkal. Nem kell nyersnek, sem pedig sértőnek lenned, de bátran tedd oda magadat a sikerért!

Bak: Szerencsekerék

A karma valóságos. Látni fogod, hogy hatással lesz azokra az emberekre, akik bántottak téged. Amint ezek a dolgok kezdenek kibontakozni, fontos, hogy magas erkölcsi szinten tartsd magad annak érdekében, hogy a karma téged ne büntessen meg. Légy kedves másokhoz, játssz a szabályok szerint, és légy önmagad legjobb verziója, hogy fenntartsd a feléd irányuló pozitív áramlást.

Vízöntő: Botok 3

Itt az ideje, hogy kitágítsd a látókörödet, és jobb stratégián gondolkodj vágyaid megvalósításához. A lépések megtételének és a sikerszerzésnek a régi módszerei nem működnek, ezért komoly változtatásokra van szükség. Hagyd abba a kicsiben való gondolkodást, és nézd nagyobb perspektívából a dolgokat.

Halak: A kelyhek királya

Még mindig rettentően érzékeny vagy, nyitott a világ összes bajára, és ez az előtted álló évben sem fog változni, Halak. Mindazonáltal válogatósabb leszel azzal kapcsolatban, hogy kiben bízol meg, és úgy döntesz, hogy a legbensőbb érzéseidet csak barátok vagy családtagok egy szűk csoportjával osztod meg, akikben igazán megbízol.

forrás: instyle, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink