Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 11-én:

Kos: Erő, fordított

Senki sem tökéletes. Tehát amikor szükséges, ismerd be, hogy tévedsz. A hibák vonzó részei lehetnek személyiségednek, ha nem félsz elismerni őket, ráadásul sokat tanulhatsz belőlük, ha tudomásul veszed őket. Valójában, az emberek talán jobban szeretnek téged, mint azt hiszed, és ezt ma meg is tapasztalhatod.

Bika: A császárné, fordítva

A tarot horoszkóp szerint problémáid vannak a magánéletedben, és akadályokkal, nehézségekkel szembesülsz. Keresd olyan emberek támogatását, akik átsegíthetnek ebben az időszakban, és támaszkodj rájuk! Még az is lehet, hogy bölcs tanácsaikkal a segítségedre lehetnek.

Ikrek: Kelyhek 7, fordítva

Gondold át, mit szeretnél igazán a kapcsolatodban, és légy nyitott az új lehetőségekre. Beszélj őszintén a partnereddel, és állítsd fel a számodra megfelelő határokat. Ha igazán szeret téged, meg fogja érteni a vágyaidat. Tedd azt, ami boldoggá tesz – méghozzá érzelmileg biztonságban.

Rák: A diadalszekér, fordítva

Ideje elengedni azt, ami nem szolgál téged. Egy mérgező szokás vagy személy elhagyása ajtót nyit a fejlődés, a növekedés előtt. Irányítsd át a felszabadult energiádat arra, amire nagyobb szükséged van az életben. Ne halogasd ezt tovább, mert rámehet a testi vagy a lelki egészséged.

Oroszlán: Botok 8, fordítva

Annyira gondoskodó és szeretetteljes természeted van, és igyekszel mindig támogatni szeretteidet. Ma örömödet leled az önzetlen cselekedetekben, amelyek közelebb visznek azokhoz az emberekhez, akiket szeretsz. Csak ne felejts el vigyázni magadra is. Állíts fel egészséges határokat, miközben segítesz másoknak.

Szűz: Botok 4, fordítva

Ma okosabb időbeosztást kellene készítened, amihez nem ártana szigorúan tartani magad, máskülönben nem végzel időben a feladataiddal. Ne vessz el az apró részletekben, de azt se hagyd, hogy mások eltereljék a figyelmedet. Ha erre odafigyelsz, nemcsak időben végzel, de sikeres is leszel.

Mérleg: Botok királynője

Az empatikus, szeretetteljes oldaladnak köszönhetően sorra nyílnak meg neked az emberek. Őszintén megosztják veled az érzéseiket, a titkaikat. Éppen ezért ügyelj arra, hogy ezt megbecsüld, és ne élj vissza a hallottakkal. Nem is kell feltétlenül tanácsot adnod nekik, már az is elég lehet, hogy meghallgatod őket.

Skorpió: A mágus

Egyszerű megoldást találhatsz egy problémádra. Ma, amikor meg kell küzdened egy nehéz kihívással, vegyél egy mély levegőt, és tedd félre a félelmeidet. Próbáld meg élvezni a felfedezés folyamatát, és hagyd, hogy a kíváncsiság vezessen a siker felé. Hirtelen megjelenik előtted a megoldás és tudni fogod, mit kell tenned.

Nyilas: Kelyhek ásza

Nagyon erősek az érzelmeid, Nyilas. Tiszteld és kövesd a szíved, és bízz az intuíciódban. Ha önazonosan viselkedsz, és az öngondoskodást helyezed előtérbe, ragyogni fogsz. Hidd el, ha igazán szereted és fontosnak tartod magad, akkor ezt a környezeted is megadja.

Bak: Botok lovagja

Ma szeretnél pozitív benyomást kelteni a munkahelyeden. Talán szeretnél jobban beilleszkedni vagy az előléptetésre vágysz. Nem lesz nehéz elérni a célodat! Ajánld fel a segítségedet, és ossz meg néhány ötletedet. Légy lelkes, de ne ess túlzásokba. Nem kell másokra erőltetni magadat ahhoz, hogy veled akarjanak lenni vagy felfedezzenek.

Vízöntő: Kardok 7

Van valami az életedben, ami belső konfliktust okoz a tarot horoszkóp szerint. Ma bizonytalanságot tapasztalhatsz azzal kapcsolatban, hogy mihez kezdj az életedben. Készíts új terveket, és akkor kevésbé fogsz aggódni amiatt, mi történhet a jövőben. Érdemes lehet akár meditálnod is, mert elősegítené, hogy megvilágosodj a jelenlegi helyzetedben.

Halak: Botok 7

Hallgass a belső hangodra. Ma kapcsolatba léphetsz a magasabb hatalmakkal, és útmutatást adhatnak. Csak tölts egy kis időt egyedül, csendesedj el, és keresd a kapcsolatot az égiekkel. Meditálj vagy sétálj egyet a természetben és hívd őket. Felelni fognak a hívásodra és választ kaphatsz a kérdésedre.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!