Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 1-jén:

Kos: Kardok 6

A dolgok kezdenek megváltozni, ezért ragadd meg a lehetőséget a tanulásra és a fejlődésre. Nagy változások előtt állsz, és hamarosan új életszakaszba lépsz! Ez ne rémisszen meg, hiszen végre igazán jól alakulhat az életed.

Bika: A császárné, fordítva

Higgy magadban, és légy elég bölcs ahhoz, hogy belásd, ha tévedtél. Ma az intuíciódnak fékekre van szüksége. Használd a gyakorlatias gondolkodásodat, hogy megbizonyosodj arról, hogy az érzéseid nem vezetnek rossz irányba. Ne hagyd, hogy a félelmeid vagy a hiedelmeid tévútra csaljanak.

Ikrek: A remete

Kicsit introvertált vagy ma. Ne feledd, hogy az introvertáltság értékes tulajdonság, ami egyedülálló erősségeket és perspektívákat kínálhat számodra. Nincs abban semmi rossz, ha több időre van szükséged, mint másoknak. Fogadd el a csendes, visszafogott oldaladat, és ne akarj másoknak megfelelni.

Rák: A császár

Ha vitatkoznod kell, próbálj tiszteletteljes lenni. Mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz. Ha erős érzéseid vannak, fejezd ki magad, de kulturáltan, és hallgasd meg a másik felet is. Ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid, mert akkor olyan dolgokat mondhatsz, amiket később megbánhatsz.

Oroszlán: A szekér, fordítva

Mielőtt még feladnád a harcot, vagy bármi mást, állj meg egy pillanatra, és gondold át, milyen lehetőségeid vannak! Lehet, hogy csak várnod kellene még egy keveset, mert a megfelelő időben és helyen pozitív változást érhetsz el. Az sem kizárt, hogy érdemes lenne segítséget kérned.

Szűz: A mágus

Van valamilyen művészeti ág, amiben szeretnél elmerülni? Vagy a meditációban, valamilyen spirituális gyakorlatban? Ma könnyedén megteheted, és jelentős sikert, előrelépést érhetnél el! Ha segítségre lenne hozzá szükséged, ma találkozhatsz vagy rátalálhatsz azokra a személyekre, akik segíthetnek benne.

Mérleg: A bolond

Készen állsz a növekedésre és a kalandra. Ma új ajtó nyílik meg előtted, és egy sokkal jobb életben találhatod magad. Csak kérned kell, vagy talán kérned sem, csak figyelni, amint megjelenik. Nagyon szerencsésen kezdődik ez a hónap számodra. Használd ki, hogy a szerencse melletted áll.

Skorpió: Kelyhek 2, fordítva

Végre tudod, mit akarsz az élettől, és mit vagy hajlandó megtenni, hogy elérd. Búcsút inthetsz az  időpocsékolásnak. Nagyon határozott vagy, és készen állsz az első lépés megtételére. Ne hagyd, hogy bárki is megakadályozzon. Légy magabiztos és tarts ki a terveid mellett. Nem fogod megbánni!

Nyilas: Botok 3

Valamiféle művészettel foglalkozol vagy van egy kreatív hobbid? Tökéletes a nap ahhoz, hogy megmutasd másoknak! Nagy sikereket érhetnél el, és csodálókra tehetnél szert. Légy bátor, és vállald fel a munkásságodat. Még akár támogatókra is szert tehetsz. Neked csak annyi a dolgod, hogy büszkén megmutatod a tehetségedet!

Bak: Érmék 4, fordítva

A dolgok most egy kicsit kaotikusak. Sok minden történik veled, és egyre nehezebb lépést tartani vele. Lassítani kell, hogy felgyorsulhass. Fontos, hogy előbb legyenek terveid, aztán cselekedj! Ha erre odafigyelsz, akkor egy-kettőre megtalálod az egyensúlyt és sokkal biztosabbnak fogod érezni magadat a mindennapokban.

Vízöntő: Botok 5, fordítva

Kalandos nap vár rád. Néha úgy érezheted magadat, mint egy ámokfutó, és olyat is megteszel, amit korábban nem mertél. Ne félj elkövetni néhány hibát, és légy nyitott az új élményekre! Csak arra ügyelj, hogy ne légy teljesen meggondolatlan. Élj és szórakozz bátran, de azért ne keveredj veszélyes helyzetekbe!

Halak: Érmék 9, fordítva

Egy váratlan családi kiadás megnehezítheti a napjaidat. De ne aggódj, mert leleményes vagy, és a tarot horoszkóp szerint meg fogod találni annak a módját, hogy megold a gondjaidat. Rövid idő alatt visszaszerezheted a kiesett pénzt, csak tartsd nyitva a szemedet, vagy akár bátran érdeklődj a környezetedben, nem-e tud valaki egy valódi pénzszerzési lehetőséget!

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!