Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 10-én:

Kos: A szeretők, fordítva

Tudod mit akarsz és kivel. Készen állsz arra, hogy kinyilvánítsd az érzelmeidet. Ez egy hatalmas döntés, de tudod, hogy erre van szükséged, és nem félsz őszintének lenni. Lehet eleinte nem fogod annak érezni, de végül kifizetődő lesz. Ezzel sokat javíthatsz a környezeteddel való kapcsolataidon.

Bika: Érmék 7

Óvatosan tervezz. A jövő megköveteli, hogy egy kicsit óvatosabb legyél a pénzügyek terén. Ne feszítsd túl a húrt, mindegy, milyen csábító ajánlatokkal találkozol. Légy kitartó, hamarosan változik ez a helyzet, és megoldódhatnak az anyagi gondjaid. Ha most letérsz a helyes útról, később nagyon megbánhatod.

Ikrek: Kardok királya

Van egy zseniális ötleted, és mások támogatásával vagy anélkül tervezed megvalósítani. Lehet, hogy rálépsz néhány lábujjra, de jelenleg nem igazán bánod, ha cserébe megkapod, amit akarsz. Nincs okod bánni a dolgot, mert nem okozol nagy kárt, viszont végre hajlandó vagy kiállni magadért és a saját érdekeidért, ami nagy szó.

Rák: A csillag, fordítva

Imáid már meghallgatásra találtak, de talán nem olyan formában, mint te szeretnéd. Pedig az égiek figyeltek rád, és valószínűleg már teljesítették is a kérésedet, legfeljebb nem pont úgy, ahogy remélted. Ez valószínűleg sokkal jobb, éppen ezért ne azt nézd, hogy nem pontosan ugyanazt kaptad, mint amit kértél.

Oroszlán: Érmék lovagja, fordítva

Sok olyan problémával kellett mostanában megküzdened, amelyek miatt nem tudtál pénzt megtakarítani. De a dolgok kezdenek megváltozni; és hamarosan javulást fogsz tapasztalni. Dolgozz továbbra is keményen. Ezen a héten még jó dolgok várnak rád és talán napi szinten megtapasztalhatod az égiek áldását.

Szűz: Érmék 9, fordítva

Lehet, hogy a pénzügyeid, és a jövő miatt aggódsz. Tekintsd ezt lehetőségnek arra, hogy kockázatot vállalj, és tegyél valamit, amire mindig is vágytál. Talán itt az ideje, hogy saját vállalkozásod legyen! Most érdemes alaposan szétnézned és átgondolnod, hogy milyen lehetőségeid vannak.

Mérleg: A világ, fordítva

Előfordulhat, hogy egy kicsit balszerencsés vagy, de a szivárvány mindig vihar után jön. Ma érdemes fokozott óvatosságot gyakorolnod. Bölcsen válaszd meg, hogyan reagálsz bizonyos helyzetekre, és hogyan javíthatnád azokat. Ma sokkal több múlik a reakcióidon, mint azt gondolnád.

Skorpió: Érmék 9

Ha ma valaki tanácsára hallgatsz, nehéz helyzetbe kerülhetsz. Érdemes lesz megvizsgálni, hogy mások szerint mit kellene tenned, de ne fogadj el véleményeket névértéken. Légy óvatos, és inkább magadra hallgass, akkor semmit sem ronthatsz el.

Nyilas: Az ördög

Óriási nyomás alá helyeznek mások. Ellen kell állnod, hogy engedj nekik, amikor úgy érzed, nincs más lehetőséged. A félelem arra késztethet, hogy elfogadj vagy igaznak higgy bizonyos dolgokat, amik nem azok. Ma nagyon erősnek és kitartónak kell ma lenned, kedves Nyilas.

Bak: Kardok 5, fordítva

Belefáradtál az ostoba játékokba, amiket az emberek játszanak. Az újonnan felfedezett bölcsességgel érett lettél, és olyan felismerésekre tettél szert, amelyek megváltoztattak téged. Most már előre láthatod a tetteid következményeit, és ahelyett, hogy vakon követnéd a tömeget, a saját fejed után mész, és megállod a helyed.

Vízöntő: Érmék 6, fordítva

Nem kell feladni a gyermekkori álmaidat. Még mindig valóra válthatsz néhányat. Ha hajlandó vagy cselekedni, a jövő olyanná válhat, amilyennek mindig is remélted. Ehhez csupán rád van szükség, arra, hogy cselekedj és meghozd a szükséges döntéseket. Ne félj követni a vágyaidat!

Halak: Kardok 8, fordítva

Kezded látni a kiutat egy nehéz helyzetből. Korábban azt hitted, elakadtál, de mostanra a dolgok világosabbá válnak, és megtalálhatod annak a módját, hogy kilábalj a nehéz helyzetedből. Légy büszke magadra, hiszen egy nehéz időszakon vagy túl. Vegyél egy mély levegőt, és kitartás, nemsokára siker koronázza az erőfeszítéseidet.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!