Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 2-án:

Kos: A mágus

Mindig dolgozz magadon. Ne hagyd magad túlságosan elkényelmesedni. Ahhoz, hogy a legjobb legyél, de legalábbis tehetséges, sikeres, folyamatosan arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél. Vegyél órákat és tanuljon keményen, hogy versenyképes maradj. Hidd el, megéri az erőfeszítéseket, mert így előreléphetsz a karrieredben, és ez a pénzügyeidre is jó hatással lehet.

Bika: A szeretők

A szíved megoszlik. Valami vagy valaki megragadja a figyelmedet a kapcsolatodon kívül. Érzed, hogy valami új és izgalmas dologra késztet, és elgondolkodsz azon, hogy kilépj a kapcsolatodból azért a bizonyos személyért, vagy hogy utánamehess az új vágyadnak. Ne kapkodj el egy ilyen döntést!

Ikrek: A csillag

Varázslatos dolog történhet ma veled, aminek hatására nem mindennapi élményben lesz részed. Az élmény pedig értékes bölcsességet ad, amit szívesen megosztasz másokkal, és ezzel fényt viszel mások életébe, akik azután rendkívül hálásak lesznek neked.

Rák: Az ördög

Elvakít a kísértés, és emiatt nem veszed észre a figyelmeztetéseket. Próbálj meg ügyelni arra, hogy ne vezessenek félre a vágyaid. Légy erősebb, mint azok a vágyak, amelyek rossz irányba visznek. Ha kell, fordulj egy jó barátodért segítségért, mert veszélyes vizekre evezhetsz ma, és ezt jobb lenne elkerülni.

Oroszlán: A torony

A jó emberekkel is történnek sajnos rossz dolgok. Amikor nehéz pillanatokkal nézel szembe, ne hibáztasd magad, és ne gondold, hogy elveszítetted minden reményedet. A problémák gyorsan jönnek és távoznak. Légy erős, és várd meg, amíg elmúlik a vihar! Néha egyszerűen csak meg kell élni bizonyos dolgokat azért, hogy tapasztaltabb legyél.

Szűz: Erő

Néha mi magunk korlátozzuk magunkat a kiteljesedésben. Túl kell lépned az ellenálláson és a kételyeken, mert csak kihívásokat támasztasz magadnak. Ha így teszel, rá fogsz jönni, hogy sokkal erősebb vagy, mint amilyennek mondod, látod magad.

Mérleg: A Hold

Az emberek változnak, így nehéz kideríteni, kik ők igazából. Lehet, hogy valaki megpróbál a kedvedben járni, miközben igyekszik elrejteni a valódi személyét és szándékát. Légy óvatos, hogy legyen időd felfedni azt, ha valaki csak ki akar használni, így elkerülheted a csalódást és a kellemetlenséget.

Skorpió: A főpap

Úgy tűnik, hogy a hagyomány, a vallás, a spiritualitás mind választ adhat az élet legnehezebb kérdéseire. De fontos, hogy nyitott legyél és ne egyetlen területtől várd a megoldást. A problémádhoz ezúttal más úton kell közelítened. Ne légy merev a gondolkodásodban, mert visszatarthat. Éppen ezért, ha ma szembejön egy új irányzat, merülj el benne!

Nyilas: A főpapnő

Vezetőnek születtél, és azt gondolhatod, hogy keménynek kell lenned ahhoz, hogy mások tiszteljenek téged. Próbáld meg befogadni a női energiádat. A tarot horoszkóp szerint most a szelídségedben és önuralomban lelhető fel az erő, amire szükséged van. Kedvességgel most többet elérhetsz.

Bak: A Nap

Olyan könnyű a rossz dolgokra fókuszálni, nem igaz? Így viszont lemaradsz a pozitív dolgokról. Nem kell mérgezően pozitívnak lenned, de egy kis gondolkodásmódváltás, optimizmus pozitív fejleményeket idézhetne elő. Csak nyisd ki a szemedet, mert már ma megérkezhetnek a vágyott dolgok az életedbe.

Vízöntő: Mértékletesség

Fontos döntést kell ma meghoznod. Próbálj meg nem rágörcsölni, mert az negatív irányba befolyásolhat. Hallgass inkább az ösztöneidre! Légy megfontolt, és ha bizonytalan vagy, akkor érdemes megosztani a problémádat valaki olyannal, akiben megbízol és tudod, hogy jó tanácsot adhat neked.

Halak: Ítélet

A cél, hogy tiszta legyen az elméd. Teremtsd meg a szükséges feltételeket ahhoz, hogy átgondolhass egy bizonyos dolgot, mert valószínűleg fontos döntést kell hoznod. Legyen csend és nyugalom, mikor rászánod magadat a gondolkodásra. Ha kell, fordulj segítségért egy megértő baráthoz, de ne feledd, hogy végül neked kell meghozni a döntést.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!