Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 3-án:

Kos: Kardok 3

Valószínűleg magadat hibáztatod valamiért. Az emberek hoznak döntéseket, és bár a dolgok most fájnak, látni fogod, hogy ez a pillanat nem határoz meg téged. Attól még te egy ugyanolyan csodálatos személy vagy. Ne légy ennyire szigorú magaddal!

Bika: Mértékletesség

Ma valami miatt aggódsz, és ha nem tudsz gyorsan megoldani egy problémát, egész nap görcsölni fogsz miatta. Pedig az lenne a legjobb, ha félretennéd, ha sehogy sem tudod azonnal megoldani. Bízd magadat az univerzumra, mert sokkal jobban megoldhatja, mint te! Engedd, hogy vezessen, és segítsen!

Ikrek: A mágus

Tagadhatatlan, hogy tehetséges és ügyes vagy. Ma előfordulhat, hogy arra kérnek, valamilyen módon használd a képességedet. Előfordulhat, hogy megkérnek arra, hogy taníts meg másokat arra, amiben te nagyon jó vagy, esetleg szívességet szeretnének kérni tőled, mert valamire csak te vagy képes. Ez egy nagy lépés számodra, de ne félj tőle!

Rák: A császárné

Akkor vagy a legerősebb, ha megengeded magadnak, hogy megmutasd másoknak sebezhetőségedet. Van valami gyengéd és kedves a női energiádban, és a lágyságod kifejezése még inkább megszeretett téged másokkal, akikkel kapcsolatban állsz. Ne félj kimutatni ezt az édes oldaladat!

Oroszlán: A világ

Csak egy módja van annak, hogy olyan életet élj, amire mindig is vágytál: ha megdolgozol érte. Nagy álmaid vannak, úgyhogy ne játszd az életet kicsiben, és ne maradj biztonságban a pálya szélén. Tűzz ki egy célt, amire annyira vágysz, hogy képes legyél minden nap tenni az álmod megvalósítása érdekében.

Szűz: A torony

Vannak olyan problémák, amelyeket előre láthattál, és olyan gondok, amelyeket nem sejtettél előre. Ma hirtelen minden rosszra fordulhat. Az ilyen pillanatok nem azért vannak, hogy szorongást okozzanak, hanem hogy felébresszenek. Fontos életleckével leszel gazdagabb, és mikor felül emelkedsz a szomorúságon, te is észre fogod venni.

Mérleg: Halál

Senki sem szeret búcsúzni. Soha nem könnyű elhagyni valamit (esetleg valakit), amit egykor szerettél (vagy utáltál), mert ez a történelmed része. Ma újra meg kell határoznod a jövődet. Dönthetsz arról, hogy mit szeretnél ezután. A mai nap szomorú lehet, de valójában egy remek kezdet.

Skorpió: A Nap

A tarot horoszkóp szerint ma jó hangulatban leszel, és nem vagy hajlandó megelégedni kevesebbel, mint amire valóban vágysz. Ma elhatároztad, hogy a legtöbbet hozod ki a napodból, és eléred a céljaidat, függetlenül attól, hogy mit tartogat a hét többi része. Magabiztosnak érzed magad, és készen állsz a kihívásokra.

Nyilas: A remete

Ma inkább a belső világodra koncentrálsz. Késztetést érezhetsz arra, hogy meditálj, vagy elvonulj a világ elől. Ha van rá lehetőséged, add meg magadnak azt a csendes, és békét, amire vágysz, mert fantasztikus felfedezéseket tehetsz, és még a lelki békédet is meglelheted.

Bak: A Hold

Az emberek nem mindig mutatják meg valódi énjüket; de ma megtudhatod, mit titkolnak előled. Nem azért, mert mindenáron ki akarod deríteni, hanem egyszerűen a sors úgy hozza, hogy kiderüljön számodra. Meglepő dolgokat tudhatsz meg, de kezeld bizalmasan őket, és fontos, hogy ne a hallottak alapján ítéld meg az illetőt.

Vízöntő: A világ

Itt az ideje, hogy kitárd a szárnyaidat, és megnézd, meddig repülhetsz. Soha nem fogod tudni igazán, mennyire lehetsz sikeres, ha kicsiben játszol. Ne várj mások áldására, támogatására, hogy elérd a céljaidat. A mai nap a te napod.

Halak: Kelyhek 2

Jelenleg sok mindent érzel, és ezek az érzelmek megkívánják, hogy érezd őket. Miért söpörnéd a tapasztalataidat a szőnyeg alá, és tennél úgy, mintha nem éreznéd őket? Összetett ember vagy, nagy szívvel. Ma szabad sírni; és ha megteszed, gyógyító nevetés fog következni. Ez pedig hozzásegít ahhoz, hogy az életedbe beköszöntsön a gyógyulás időszaka és megszabadulj a lelki terheidtől.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!