Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 4-én:

Kos: A csillag

Az univerzum mindig beszél, és a probléma az, hogy az emberek nem mindig hallják, amit mond. Ugyanez megtörténhet veled is. Tanácsot adhatsz valakinek, de nem áll készen megfogadni. Légy türelmes, mert rövid időn belül be fognak érni nála a szavaid. Addig viszont a legjobb az, ha semmit sem erőltetsz az illetőre.

Bika: Kelyhek 3, fordítva

A mai nap azon napok közé tartozik, amikor a szokásosnál nehezebb kihasználni a kreatív zsenialitásodat. Néha a legjobb kimenni és kipróbálni valami újat, hogy felfrissülj az új élményektől. Nagy szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, hogy ismét inspirált és energikus lehess.

Ikrek: A főpap

Valami újat tanulsz magadról és az életedről. Elsőre talán ijesztő lehet az új tudás, de szép lassan megszokod, és képes leszel elfogadni. Nagy lehet a kísértés, hogy homokba dugd a fejedet, de ne tedd! Hidd el, csak eleinte nehéz a változás, de utána élvezni fogod az új helyzetedet.

Rák: Kardok 4

Mindenki számára előnyös a beszélgetésterápia; nem szégyen kifejteni a problémáidat valakinek. Az aggodalmak felvetése és az igazság kimondása segít feldolgozni a mély érzelmeket, amelyek visszatartanak az örömtől. Ha ma nem tudsz találkozni egy életvezetési tanácsadóval vagy terapeutával, fordulj egy barátodhoz, akiről tudod: szívesen meghallgat téged.

Oroszlán: A torony, fordítva

Ami egy örökkévalóságnak tűnt, az végre pozitív fordulatot vehet. Eddig talán azt hitted, sosem ér véget a szenvedés, vagy legalábbis a nehéz, sötét időszak, amit élsz, de ma megtörténhet az áttörés, és elkezd felszakadozni a felhőzet a fejed fölött és meglátod a fényt. Innentől kezdve minden sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz.

Szűz: Botok 5, fordítva

Minden új projekt kezdete egyszerre izgalmas és zavaros. Soha nem tudhatod, hogyan alakulnak a dolgok eleinte; a folyamat meghatározatlannak tűnik. A taroszkóp szerint ma végre szépen a helyére kerül néhány dolog az életedben. Micsoda megkönnyebbülés! Most kezdődik a legjobb rész!

Mérleg: Kelyhek 6

A mai nap azon napok közé tartozik, amikor csak annyit szeretnél, hogy újra gyerek legyél. Felnőttnek lenni néha nehéz, de nagyon szórakoztató a barátaiddal lógni, és élvezni a játékot, a filmezést és a szabadságot. Ha van időd, pihenj ma este és érezd jól magad társaságban vagy akár egyedül, csak add meg a lelkednek azt, amire vágyik!

Skorpió: Botok lovagja

A taroszkóp szerint készen állsz egy új kezdetre. A forgatókönyvet már sokszor lejátszottad a fejedben. Tudod, mit akarsz, és hogyan érheted el. Csodálatos nap elé nézel, mert csakugyan új ajtók nyílnak meg előtted. Ez az a nap, amire vártál, szóval ne futamodj meg!

Nyilas: Botok 5, fordítva

A dolgok kezdettől fogva nem voltak teljesen rendben. A zsigereidben érezhetted, hogy nem fog működni a dolog közted, és egy bizonyos személy között. Pedig mindketten azt akartátok, hogy sikerüljön. Kiábrándító, de jobb, hogy inkább most lett vége, és nem később, amikor komolyabbra fordultak volna a dolgok.

Bak: A bolond

Nagyon sietsz, hogy nekivágj egy bizonyos útnak, új vállalkozásnak, és nem veszed észre, hogy közben valaki próbál figyelmeztetni a veszélyekre. Azt hiszed, csak túl negatív az illető, de mi van, ha igaza van? Legalább vedd fontolóra! Meglehet, hogy ő lesz az, aki megóv téged egy komoly kellemetlenségtől.

Vízöntő: A Nap, fordítva

A remény nem biztonsági háló. Szinte bármit kívánhatsz, de nem kényszeríthetsz ki dolgokat az életben, ha a sors nem engedi. El kell fogadnod a valóságot, akármilyen keménynek is tűnik. Jelenleg nem érted, miért kell úgy lenniük a dolgoknak, ahogy, de idővel összeáll a kép.

Halak: Halál

Lehet, hogy te vagy az oka annak, hogy valami idő előtt véget ért. Egy állás elvesztése vagy egy barátság másképp is alakulhatott volna, de ne keseredj el a történtek miatt. Így tanulsz. Az emberek döntenek, néha jól, néha rosszul. Senki sem tökéletes, és jobban leszel, ha megérted idővel, miért történt ez.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!