Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 5-én:

Kos: Kardok 4, fordítva

Ma nyugodtan dőlj hátra, és csak figyelj, mert meglepő dolgokat vehetsz észre a környezetedben. A mai napon minden jól alakul körülötted, és nem kell erőfeszítéseket tenned. Élvezd ki, hogy a mai napod nyugodt és laza lesz. Egy új világ nyílhat meg előtted, ha te is akarod, és hajlandó vagy kinyitni a szemedet.

Bika: Kardok 5, fordítva

Végre megoldódik az a betegség vagy probléma, ami régóta megnehezítette az életedet, és most tiszta lappal kezdhetsz. Sokkal jobban érzed magad, és derűsebben látod az egész életedet. Ha nem is százszázalékos a gyógyulás, de számottevő fejlődést tapasztalhatsz.

Ikrek: Érmék 5, fordítva

A tarot horoszkóp szerint egy ajtó ma bezárul számodra, de egy másik kinyílik. Nincs mitől tartanod, minden sokkal jobb fog alakulni a vártnál, és rövidesen akár az anyagi gondjaid is megoldódhatnak. Fogadd nyitottan az eseményeket, amik történnek veled, és ne ellenkezz a változások ellen.

Rák: Igazságosság

Nem mindig azonnal derül ki az igazság vagy születik meg egy döntés. Türelmesnek kell lenned. Gondolj arra, hogy a sors melletted áll, és nem hagyja, hogy igazságtalanul szenvedj. A türelmed előbb-utóbb ki fog fizetődni, méghozzá anélkül, hogy beleártanád magadat a dolgokba.

Oroszlán: Halál

A taroszkóp szerint itt a vég. Valaha azt hitted, hogy ez a szerelem örökké tart, de most itt az ideje, hogy elengedd. Ez akkor is igaz, ha ma kerül sor szakításra vagy már korábban megtörtént. El kell engedned ahhoz, hogy megtalálhasd az igazi boldogságodat. A mai nap a búcsúé, de a holnap már az új kezdeté.

Szűz: Botok lovagja, fordítva

Úgy érzed, nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél, és attól tartasz, hogy talán rossz döntéseket hoztál. Talán valóban letértél az útról, de ne aggódj, mert rövidesen megtalálhatod annak a módját, hogy visszatalálj a helyesre. Nem érdemes erre rágörcsölnöd, mert a sors úgyis gondoskodik rólad.

Mérleg: Kardok lovagja

Tele vagy energiával és motivációval. Ma nincs olyan dolog, amit ne tudnál megvalósítani. Sőt, ha ma új célt tűzöl ki magad elé, azt is könnyedén megvalósíthatod. Használd ki, hogy a mai napon a tettek embere vagy és az égiek is melletted állnak.

Skorpió: Kelyhek 5

Rengeteg energia, érzelem van benned, ami szeretne formát ölteni. Érdemes lenne valamilyen művészeti formát választanod, és kiengedni őket. Az eredmény még téged is meglephet, nemhogy másokat! Merj kísérletezni akár a festéssel, az írással, és engedd szabadjára mindazt, ami benned van!

Nyilas: Érmék ász, fordítva

Azt hitted, valami össze fog jönni, de sajnos nem így történt. Valószínűleg nem neked szánták azt a lehetőséget. Éld meg a szomorúságodat, fejezd ki a csalódottságodat, de utána engedd el őket, mert lesz majd másik lehetőség, ami már tényleg a tiéd lesz!

Bak: Kelyhek 9

Rengeteg pletykát hallhatsz ma, amik összezavarnak. Néhányuk talán téged is érint. A kérdés az, hogy belefolysz és teszel ellene valamit vagy elengeded, mert úgy vagy vele: nem érdekel, mit gondolnak rólad mások. Viszont semmiképpen se keveredj olyanba, ami nem rád tartozik.

Vízöntő: Botok 9

Túl sok vasat tartasz a tűzben. Ideje lenne segítséget kérned vagy elengedni néhány dolgot, de ezt már nem fogod tudni tovább fenntartani. Ha nem szeretnél mindent elveszíteni, amiért eddig fáradoztál, akkor döntést kell hoznod. Így azt is elkerülhetnéd, hogy előbb-utóbb kiégj.

Halak: A főpap

Azt gondolod, hogy a múlt jobb, mint a jelen pillanat. Nosztalgikus hangulatban vagy, és mivel nem találod kielégítőnek a jelenedet, inkább visszavágysz életed egy kellemesebb pontjára. El kellene gondolkodnod azon, hogyan formálhatnád át kielégítőbbé a jelenedet. Ha ma meditációra adod a fejedet, sok mindent megtudhatsz!

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!