Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint június 28-án:

Kos: Kelyhek 2, fordítva

Ma kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ami megrendíti az önbizalmadat, de nem lenne szabad! Bízz a képességeidben, és abban, hogy képes vagy megoldani a felmerült problémát vagy túl lépni a kellemetlenségen. Bár ez talán most nem vigasztal, de rengeteget tanulhatsz ebből a helyzetből és egy napod, értékes leckének fogod tartani.

Bika: A császár

Harcolsz az érzéseiddel. Kicsit dühös vagy valamiért, és bár nem akarod negatívan érezni magad egy helyzettel kapcsolatban, nem tudsz segíteni magadon. Egy esemény vagy személy mélyen megsebzett téged. Légy türelmes magaddal, idővel fel fogsz gyógyulni, de addig sem kell úgy tenned, mintha minden rendben lenne! Az lenne most a legfontosabb, hogy hangot az adj érzéseidnek és ne tagadd le őket. Minél jobban elfojtod őket, annál rosszabb lesz!

Ikrek: A bolond

Készen állsz lapozni az életedben, és új fejezetet kezdeni. Erre a pillanatra vártál. Érzed magadban az erőt, és az elszántságot, szóval ne fogd vissza magad! Ugyanakkor ne is várj mások áldására. Kell egy kis bátorság hozzá, de haladj tovább előre utadon, mert ha másokra vársz, sosem jutsz el oda, ahová szeretnél.

Rák: Halál

Véget kell vetned egy kapcsolatnak egy mérgező személlyel vagy helyzettel. Nehogy azt hidd, hogy nem találsz másik partnert vagy akár állást. Ideje a sarkadra állni, és ezt megtenni önmagadért. Ha nem teszed meg, előbb vagy utóbb bele fog betegedni a lelked és a tested. Akármilyen erős is legyél most, sajnos te sem viselhetsz mindent örökké.

Oroszlán: A remete

Szükséged van egy kis magányra, hogy gondolkodj, elmélkedj. Utána készen fogsz állni arra, hogy beszélj a szerelmeddel vagy egy barátoddal a problémákról, és tisztázzátok a gondjaitokat! Fontos, hogy ezt mások tudtára add, hogy több magányra van most igényed, így elkerülheted a veszekedéseket.

Szűz: Botok 2

Szomorú vagy. Természetes, hogy csalódottnak érzed magad, amikor egy barátod cserbenhagy. Egy megszegett ígéret mélyen megbánthatja az embert. Ne aggódj, előbb vagy utóbb ebből is fel fogsz gyógyulni! A taroszkóp arra biztat, hogy éld meg bátran az érzéseidet és nem kell úgy tenned, mintha mi sem történt volna. Vigasztaljon a tudat: jobb, hogy még időben véget ért ez a kapcsolat, mielőtt még több fájdalmat vagy kellemetlenséget okozott volna.

Mérleg: Ítélet

Fontos döntést kell ma meghoznod. Készíts egy pro és kontra listát. Írd le az összes lehetőséget. Egy bölcs döntés meghozatalához minden szükséges információ alapos átgondolása szükséges! Nagyon fontos, hogy ne kapkodd el, mert akkor kellemetlenség vagy csalódás érhet. Sok múlik a mai döntéseden.

Skorpió: Igazságosság

Lehet, hogy az élet most nem igazságos veled, de meg fogsz tanulni egy leckét, ami segít elérni a következő szintet. Hamarosan erősebb leszel, és ott leszel, ahol lenned kell. Később még hálás leszel mindazért, ami mostanában történik veled.

Nyilas: A Nap

A taroszkóp szerint ez egy fantasztikus nap lesz. Ma elég magabiztosnak érzed magad. Megy minden, mint a karikacsapás, és egy lépéssel közelebb kerülsz a vágyaid megteremtéséhez.

Bak: A Hold

Meg tudod mondani, ha valaki nem mond igazat. Valósággal olvasol az embereken. Ez ma okozhat sikerélményt, de sajnos fájdalmas felismerést is, mikor rájössz, hogy valaki hozzád közel álló füllent neked.

Vízöntő: A mágus

Szuper tehetséges és ügyes vagy. Ha vállalkozó vagy, nyugodtan kérd meg az árát! Amennyiben pedig szeretnél a különleges tehetségeddel pénzt keresni, itt az ideje annak, hogy elgondolkodj azon, miként tehetnéd meg!

Halak: Szerencsekerék

Megkapod a választ az égiektől arra a kérdésre, amit feltettél. Hallgass az intuíciódra; hiszen ritkán terel rossz irányba. Lehet, hogy változtatnod kell bizonyos dolgokon a válasz fényében, de minden áldozat megéri a célodért!

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!