Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint december 13-án:

 

Kos – Érmék ásza

Itt az ideje, hogy ragyogj, Kos. A dolgok kezdenek jól alakulni, és semmi sem tarthat vissza attól, hogy élvezd az életed új fejezetét. Ott vagy, ahol lenned kell!

Bika – Az ördög

Az ünnepek miatt mindenütt ott van a kísértés: a finom ételekben, italokban, az ajándékokban. De légy erős, és semmit se vigyél túlzásba, különösen a pénzköltést. Élvezd a lehetőségeidet, de mértékkel!

Ikrek – A főpapnő

Ma tisztázódnak azok a témák, és helyzetek, amelyek korábban zavart okoztak az életedben. A felsőbb éned erőteljesen súg a napokban, és megmondja, mire van szükséged az élettől ezen a héten.

Rák – Érmék apródja

Amikor a legkevésbé számítasz rá, üzeneted érkezhet egy régi baráttól vagy egy extől, akit még mindig szeretsz, és ő is sokat gondol rád. Azt írd vissza, amit a szíved diktál!

Oroszlán – A kardok királynője

Mesteri problémamegoldó vagy. Ez az oka annak, hogy az emberek gyakran felkeresnek, hogy beszéljenek a gondjaikról. Mindig tudod, mit mondj, és hogyan javíts a helyzeten!

Szűz – Botok 7

Az egyik legrosszabb dolog, amit ma tehetsz, ha olyan személlyel foglalkozol, aki direkt próbál felhúzni vagy éppen lehúzni téged, és te még tudtára is adod, mennyire sebezhető vagy. Kerüld el az ilyen embereket!

Mérleg – Botok 2

Úgy érzed, minden energiád elfogyott, és nem bírsz továbbmenni. Épp, mikor feladnád, váratlanul megleled magadban a plusz energiát, ami átlendít a holtpondon! Látod, sokkal erősebb vagy, mint azt gondoltad!

Skorpió – Botok 8

Úgy érzed, túl gyorsan történnek a dolgok körülötted, és nem állsz készen mindenre. Ne aggódj, nincs olyan dolog, amire ne lennél felkészülve! Légy magabiztos, és akkor nem lesz olyan ijesztő a felgyorsult életedet.

Nyilas – Igazságosság

Úgy érzed, valaki nem igazságtalanságot követett el, és megússza. Ne aggódj, mert az univerzum mindent lát! Még az is lehet, hogy tanúja leszel annak, ahogy az illető megfizeti a karmikus adósságát.

Bak – Érmék 6

Rendben van, ha azt kéred, ami jogosan a tiéd, legyen az a fizetésed, vagy egy kölcsön. Éppen ezért, ne hagyd magad eltántorítani, véletlenül se hagyd másokra. Légy állhatatos!

Vízöntő – A császárné

Kedves ember vagy, jólélekkel, szeretsz másokról gondoskodni, akár rászorulnak, akár nem. Az év ezen szakaszában a szíved tárva-nyitva van és csupa szeretet vagy. Ma megtalálhatod a helyét, és a módját, ahol örömmel veszik majd a szeretetedet, a lelkesedésedet, a segítségedet

Halak – Botok 6

A szerelembe esni könnyű, de egy kapcsolatban maradni tele lehet kihívásokkal, ahogy jobban megismeritek egymást. Ha hiszel abban, hogy összetartoztok, és minden jel erre is utal, akkor ne add fel az első bukkanónál, és légy kitartó!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink