Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint december 15-én:

 

Kos – Botok 10

Erős és tehetséges vagy, Kos. Ha kemény munkáról és erőfeszítésről van szó, kevés csillagjegy csinálja jobban, mint te. Lehet, hogy nagyon leterheltnek érzed magad, de a kihívás ellenére képes leszel mindent teljesíteni!

Bika – Kelyhek 8

Érzelmileg a mai nap még olyan nehéz is lehet, hogy könnyeket ejtesz, de a szomorúságot, akár egy múltbeli emlék, akár egy érzelgős reklám okozza – ami valami olyasmire emlékeztet, ami valaha volt, de elveszítetted- , megtisztítja a lelkedet.

Ikrek – Kelyhek királynője

Annak ellenére, hogy gyakran belemerülsz a munkádba vagy a kötelezettségeid elvégzésébe, képes vagy fogadni mindenféle fontos üzenetet az életedben élő emberektől. Ma összhangban vagy az univerzummal és minden körülötted lévő dologgal. Lehet, nem érted meg a közölt dolgok mélységét, ám a felfedezőút, amin elindulsz, majd segít!

Rák – Érmék lovagja

Ma lehetőséged lesz jótékonykodni, részt venni egy olyan projektben, amiben mások segítségére lehetsz. Habár szörnyen elfoglalt vagy, mindenki hálás lesz neked azért, mert időt szakítasz erre!

Oroszlán – Érmék 4

Még van néhány fontos dolog, amit meg kell tenned az ünnepek előtt, mielőtt átadod magadat a pihenésnek. Megéri keményen dolgoznod, nemcsak azért, mert kifizetődik, hanem mert meglepetéssel is készül neked a sors.

Szűz – Kardok 6

Nem tetszik az, ahogy a dolgok változnak, mert nyugtalansággal tölt el. Pedig sodródnod kell az árral. Minden változás egy lehetőség, hogy megtapasztalj valami újat, még akkor is, ha az ijesztőnek tűnik.

Mérleg – Kardok apródja

Lehet, hogy jókor jársz jó helyen, mert meghallasz egy olyan beszélgetést, ami valamiképpen a hasznodra válik. De nagyon szerencsésnek bizonyulhat a kapott információ, legyen szó egészségügyi, pénzügyi tippről, az igazságról vagy bármi másról.

Skorpió – A remete

Az ünnepek a hagyományokról szólnak, de ha neked azok nem tetszenek, teremts újakat! Lehetnének a mostani ünnepek olyanok, amilyennek megálmodod őket, csak légy bátor!

Nyilas – Kelyhek 6, fordítva

Az emberek változnak, és ebbe beletartoznak a gyerekkori barátságok is. Azt hitted, örökké tart egy a kapcsolat, de ma rá kell jönnöd, hogy ez sajnos nem így van. Valószínűleg megmarad a kapcsolat, csak már nem lesz olyan, mint régen.

Bak – Botok királynője

Egy emberre nézve képes vagy megmondani, ha valami nincs rendben. Lehet, nem tudod, mi az, de érzed, hogy valami nem stimmel. Okkal érzed azt, amit, szóval próbálj meg az illető segítségére lenni!

Vízöntő – Kardok 4

Ma körülötted többen összetűzésbe keverednek, de próbálj meg nem belefolyni a vitáikba. Ha mégis úgy érzed, hogy valamit ki kell mondanod, azt közvetlenül annak mond, akire tartozik.

Halak – Ítélet

Meg kell tapasztalnod mindazt, amit az élet kínál, ezért ne menekülj az események elől. Ez segít abban, hogy megtudd, mire van szükséged, és így sokkal tudatosabban élhetsz.

 

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink