Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint február 2-án:

 

Kos: Nap

Hozd ki a legtöbbet a mai napból! Ne vállalj plusz munkát, csak a legszükségesebb feladatokat lásd el, majd foglalkozz valami olyannal, ami feltölt. Bátoríts másokat is arra, hogy így tegyenek!

Bika: A bolond

Ma ne vállalj semmilyen kockázatot! Az információk helytelenek vagy nem teljesek, jobb, ha nem alapozol rájuk. Azt hiszed, nem érhet baj, de hidd el, komoly kellemetlenség érhet, szóval ne kísértsd a szerencsédet!

Ikrek: A diadalszekér

Ma rengeteg tennivaló vár rád, ami miatt stresszes lehetsz. Ennek ellenére ne kapkodj el semmit! Hagyd, hogy az intuíciód vezessen, ami minden helyzetben átsegít ma, és megkönnyíti a napodat.

Rák: A világ

Az emberek segítségért fordulhatnak hozzád. Lehet, hogy csak a tanácsodat, az útmutatásodat kérik, de nem kell korlátlanul mindenkinek igent mondanod. Ha már terhes számodra a jótékonykodás, nyugodtan befejezheted!

Oroszlán: A mágus

Élvezed, hogy mások segítségért fordulnak hozzád, némelyikük talán rád is van utalva. Bizonyos dolgokban te vagy a legjobb, és ezt ma sokszor elmondják neked. Érthető, hogy ez hízelgő, de maradj alázatos, ne szálljon fejedbe a dicsőség!

Szűz: Érmék apródja

Ez a tarot lap arra kér, vizsgáld meg a jelenedet, mert nagy az esélye annak, hogy újra elkövess egy korábbi hibát. Ugyanakkor a mai nap arról is szól, hogy önreflexiót végezz. Gondold át, mikor volt esélyed a múltban megvalósítani az álmaidat, és mit tettél vagy nem tettél értük.

Mérleg: Botok 2, fordítva

Nem változtathatsz azon, ami már megtörtént, de azonnali cselekvéssel elkezdheted formálni a jövőt, és megváltoztathatod a múlt által elindított események lehetséges kimenetelét. A tarot horoszkóp azt jelzi, nem vagy elég szervezett, és koncentrált, ez viszont lelassítja az előrehaladásodat, és kudarcokat okozhat.

Skorpió: Igazságosság

Ma rájössz, mit kell tenned a kívánt eredményekért, vagy éppen: hogyan kerülj el bizonyos következményeket. Jobban oda kell figyelned arra, amit tervezel, és nem csak vakon kell előremenned. Ugyanakkor mozgásba lendülnek a karma fogaskerekei, és meg kell küzdened korábbi tetteid következményeivel.

Nyilas: Érmék 5

A múlton nem változtathatsz, de ha megérted, tanulhatsz belőle. Igen, szörnyű időszakokat éltél át,  de soha nem voltál teljesen egyedül, még akkor sem, ha ezt érzed. Ma a múlton töprengve fontos felfedezéseket fogsz tenni!

Bak: Botok 3

Lehetőséged kínálkozik valami újat tanulni, esetleg utazni is. Olyan új ajtók nyílnak meg előtted, amik segítenek elérni a céljaidat. A kérdés csupán az: mit szeretnél igazán? Biztos azt, amiről jelenleg azt gondolod, hogy akarod?

Vízöntő: Kardok 5

A tarot horoszkóp konfliktusokat vagy nézeteltéréseket jelez. Ma veszély rejlik az olyan dolgokban, mint a makacsság, az erőszakos viselkedés vagy, hogy mindenáron harcolsz igazadért. Tartózkodj ezektől és elkerülheted a kellemetlenségeket.

Halak: Az uralkodónő

Vedd észre, hogy ez a mostani ez egy lehetőségekkel és termékenységgel teli időszak. Ez a tarot lap arra kér, hogy légy kedves magadhoz és másokhoz. Lehetőséged van a növekedésre és fejlődésre!

fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink