Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint február 3-án:

 

Kos: Kardok apródja

A nyílt és átlátható beszélgetések fontos részét képezik egy virágzó kapcsolatnak. A bizalom és a közelség még erősebbé válik, ha két ember felfedezheti és megvitathatja gondolatait, érzéseit egy ítéletmentes zónában.

Bika: A főpapnő

Sok élmény vitt el arra a helyre, ahol most vagy. Bár még van hova fejlődni, bölcsebb és tehetségesebb lettél. Most nem szabad megállnod, és ne hagyd, hogy aláássák az önbizalmadat.

Ikrek: Botok ásza

Izgatott leszel ma, Ikrek. Az élet hihetetlen lehetőséget ad számodra, hogy megtapasztald kemény munkád és erőfeszítéseid gyümölcsét. A tarot szerint hamarosan új szintre lépsz életedben.

Rák: A remete

Könnyű beírni egy kérdést a Google-ba, hogy megtaláld a választ. Ám a szívedben rejlő kérdésekre aligha tudhatja a választ. Valójában már te is tudod az igazságot, még ha nem is mersz vele szembenézni. Bízz a belső hangodban, Rák. Nem fog félrevezetni!

Oroszlán: Botok 5

Mindenkinek nap mint nap vannak gondjai. A cselekvés az, ami elválasztja a bajnokokat azoktól, akik az élet peremén ülnek, és csak várnak. Légy az a személy, aki megteszi az első lépést az önfejlesztés és a személyes fejlődés felé!

Szűz: A kardok királynője

A dolgokra adott erős reakciód rossz irányba vihet. Várd meg, amíg megnyugszol, és csak azután dönts. A legjobb, ha hagyod leülepedni a port, és akkor olyannak fogod látni a dolgokat, amilyenek.

Mérleg: Az akasztott ember

Megszoktad, hogy egyféleképpen látod a dolgokat, de mi lenne, ha más szemszögből néznéd őket? Felfedezhetsz valami újat, amit korábban nem láttál. Lehet, hogy rájössz: készen állsz egy nagy változásra.

Skorpió: Érmék 7

Minek rohanni? Vannak esetek, amikor gyorsnak kell lenni, és haladéktalanul cselekedned kell. De ez a mai nap, nem ilyen! Ne félj várni és meglátni, hogy alakulnak a dolgok!

Nyilas: Érmék 8

A gondos tervek szilárd alapot teremtenek egy biztos jövő számára. Légy aprólékos, Nyilas. Legyen pontos elképzelésed azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél építeni.

Bak: A torony

A tarot horoszkóp szerint előfordulhat, hogy a körülményeid hirtelen megváltoznak. Amikor az események váratlanul bekövetkeznek, sokkos állapotba kerülhetsz, de ne feledd, hogy hittel és megfelelő hozzáállással bármit tudsz kezelni, ami az utadba kerül.

Vízöntő: A világ

Szerencsés vagy, Vízöntő! A lehetőségek és a sorsod ott találkozik, ahol éppen vagy. Lehet, hogy a megfelelő helyen és a megfelelő időben találod magad.

Halak: A csillag

Számíthatsz arra, hogy az univerzum eléd helyezi a szíved kincseit. Azt kérted, amire szükséged van. Amikor megérett az idő, a csillagok egymáshoz igazodnak, és minden összejön neked.

fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink