Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 10-én:

Kos: A mágus

Menj, és csináld azokat a dolgokat, amiket szeretsz. Következetes erőfeszítéssel, kemény munkával és egy kis kreativitással megvalósíthatod azt az életet, amelyről álmodtál.

Bika: Érmék apródja

Az univerzumban mindenhol vannak utalások, amelyek megmondják, melyik irányba kell menned. Figyelj a számokra, az ismétlődő helyzetekre és a déjà vu élményekre.

Ikrek: Érmék 2

Az életedben az a csodálatos, hogy kiválaszthatod, hogyan szeretnéd eltölteni a napodat. Jó szórakozást hozzá! Szánj időt a hobbijaidra, a barátokra, és a kreatív én-időre.

Rák: Hold

Időbe telik, hogy megtudd, hogy egy személy kicsoda valójában. Az emberek az elején mindent megtesznek, hogy elrejtsék valódi énjüket, aztán egy kis idő elteltével megmutatják magukat. Ne siettesd a folyamatot!

Oroszlán: Halál

Időbe telik, amíg sikerül új életet kezdened.  Az, ami a fejedben van, hogy felhagysz egy egészségtelen szokással, nem lesz könnyű. Vedd körül magad támogató üzenetekkel, és olyan barátokkal, akik megértik, milyen sokat jelent ez a változás számodra.

Szűz: Botok királynője

Készen állsz arra, hogy alkoss, esetleg arra, hogy megvalósítsd az álmaidat. Tedd azt! Keltsd életre a vágyaidat, az elképzeléseidet. Többre vagy képes, mint gondolnád, és rendelkezel a szükséges képességekkel!

Mérleg – Kelyhek 5

Nyugodtan sírj, ha szomorú vagy, kétségbeesett, ha valami rossz dolog történik veled. Add ki magadból az érzéseket, nem kell mindig erősnek mutatkoznod. Engedd szabadjára az érzelmi viharodat, és engedd, hogy megvigasztaljon a környezeted!

Skorpió: Az akasztott ember

Türelmes vagy, de van egy pont, amikor már felesleges várakozni. Ha készen állsz arra, hogy továbblépj az életedben, akkor tedd meg! Ne várj tovább! Amennyiben, a lelked mélyén költözésre, megújulásra vágysz, akkor cselekedj!

Nyilas: Kelyhek 9

Megdolgoztál a pénzedért, ezért kényeztesd magad azzal, amire vágysz! Megérdemled. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod azért, mert néha kedvezel magadnak. Különben mi értelme a kemény munkának?

Bak: Kelyhek 8

Ma mozgalmas napod lesz, és készen állsz, hogy minden tervedet megvalósítsd. Eredményes, sikeres nap elé nézel, és még többet is elérsz annál, mint amire számítottál.

Vízöntő: Kelyhek királya

A dolgok okkal történnek. Bocsáss meg magadnak – vagy másoknak -, és lépj tovább, ne ragadj le a jelenben! Légy megértő magaddal, és másokkal!

Halak: Kardok lovagja

Szinte borítékolható a siker. Gondolatban már sokszor eljátszottad, milyen édes lenne az élet, ha minden álmod valóra válna. Tűrd fel az ingujjadat, és hozd meg a nehéz döntéseket, cselekedj, és nem marad el a jutalmad!

 

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink