Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 11-én:

 

Kos – A torony, fordítva

Egy probléma, amelyről azt gondoltad, hogy sokáig tart a megoldása, gyorsabban megoldódik a nap folyamán. Ez nagyszerű hír számodra, Halak.

Bika – Kardok 5, fordítva

Sok az irigy ember körülötted, akiket bánt a boldogságod, a jóléted. Ám ettől te miért éreznéd rosszul magad? Ne törődj velük, és ne hagyd,hogy lehúzzanak!

Ikrek – Kardok lovagja, fordítva

Ebben a pillanatban a habozás jó dolognak bizonyulhat. Nem akarsz belerohanni egy helyzetbe, hogy később megbánd a dolgokat. Jót fog tenni ez a rövid szünet. Lehetőséget ad arra, hogy kitisztuljon az elméd!

Rák – Kardok 8

Csak azt hiszed, hogy csapdában vagy, Ikrek. Igazából ki tudsz lépni egy helyzetből, és bár a dolgok most zordnak tűnnek, mindig van egy ablak a meneküléshez. Nyisd ki a szemed, hogy lásd!

Oroszlán – Érmék 5, fordítva

Légy óvatos, ha valamibe be akarsz fektetni vagy kölcsön adnál, mert nagy esély van arra, hogy többé nem látod azt a pénzt. Ma bölcsebb lenne, ha egyáltalán nem költekeznél, mert megszaladhat a kezed!

Szűz – A kardok királynője

Humorérzéked segíthet legyőzni egy tragikus emléket, amelyen nehéz lépsz túl. Lehet, hogy nem tetszik neked, amit ebben a pillanatban tapasztalsz, de egy kis derűvel és optimizmussal túlléphetsz rajta.

Mérleg – Az akasztott ember, fordítva

Ne ragadj le a környezeted szintjén. Ha ők drámázni akarni, vagy a sértettségükön rágódni, hát tegyék. Vond ki magadat a játszmáikból, és lépj tovább a szintjükről, mert te többre vagy hivatott!

Skorpió – Mértékletesség

Nem vagy hajlamos túlgondolni a dolgokat, de amikor megteszed, nem könnyű megállítani. Ma ne fókuszálj az aggodalmaidra! Az sem változtat semmit, ha túl sokáig töprengesz egy olyan problémán, amit nem tudsz megoldani. Keress megoldást, vagy lépj tovább!

Nyilas – A bolond

Olyan gyorsan rohantál, hogy nem hallod meg a barátod tanácsait. Adj magadnak egy pillanatot, hogy levegőhöz juss, és hallgasd meg a veled oly nagylelkűen megosztott bölcsességet. Nem kell attól tartanod, hogy időt veszítesz, de megbánhatod, hogy nem hallgattad meg a többieket.

Bak – Kardok 2

Nagy döntés vár rád, így normális, hogy oda-vissza jársz, hogy melyik a legjobb megoldás. Hallgass a megérzéseidre, és tudni fogod, melyik a helyes út számodra!

Vízöntő – A főpapnő

A megérzésed helyénvaló. Természetes készséged van a gondoskodáshoz, és meg tudod mondani, ha valakinek szüksége van a szeretetteljes támogatásodra. Nagyon jót teszel azzal, hogy ott vagy egy barátod mellett, amikor a legnagyobb szüksége van rád.

Halak – Érmék ásza

Ma végre azt fogod érezni, ott vagy, ahol lenni akarsz, és kész vagy mindent beleadni abba, hogy megvalósítsd a célodat. Leraktad az alapot, és szilárd, pozitív jövőképed van. De ami a legjobb: váratlanul pénzhez juthatsz.

 

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink