Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 12-én:

 

Kos – Az ördög

Minden napnak megvan a maga kis kísértése. Erőteljesen kezded a napot, aztán történik valami, és hátat fordítasz az elveidnek, vagy igent mondasz, amikor inkább nemet kellene egy barátodnak.

Bika – Botok királya

Mint az asztrológia legmakacsabb csillagjegye, a Botok Királya azt súgja, hogy az előtted álló nehézségek ellenére vedd át az irányítást, és ragaszkodj hozzá. Mindig lesznek kihívások, de te az a típus vagy, aki mindenen felülemelkedik.

Ikrek – Botok apródja

Vannak, akik elvégzik a dolgaikat, aztán vannak, akik csak nézik, amint mások elvégzik őket. Ma a hozzáértő típus vagy, mivel a Botok apródja kalandra készülő személyként ábrázol, aki készen áll arra, hogy a bikát a szarvánál fogja meg.

Rák – Mértékletesség

Jó az, hogy rengeteg időt töltesz együtt a barátoddal vagy a szerelmeddel, hiszen fontosak vagytok egymás számára. De szükségetek lenne néha egy kis egyedüllétre is, hogy minőségi időt töltsetek önmagatokkal.

Oroszlán – Az uralkodónő

Az intuíció fejlesztése olyasvalami, amit könnyen megtehetsz. Sok olyan pillanatod van, amikor az ösztöneid arra kérnek, hogy figyelmesen hallgass. Ezt a képességet fejlesztheted. Az uralkodónő arra kér, hogy kezdd el egy kicsit jobban észrevenni magadban ezt a tulajdonságot.

Szűz – Érmék királya

Sokat dolgoztál az utóbbi időben, és szeretnél pihenni. Csakhogy rengeteg meghívást kapsz, és mások elkezdik betáblázni a napjaidat. Ha engeded nekik. Nem kell minden bulin ott lenni, vagy a barátaiddal lenni. Maradj nyugodtan otthon, és pihenj, különben ki fogsz égni.

Mérleg – Kelyhek 9

Ma próbáld meg elkerülni a drámákat. Mindig lesz lehetőség háborúzni. Inkább menj ki és élvezd a természetet. Hagyd, hogy az elméd megszabaduljon minden feszültségtől. Ha mégis belekeveredsz a veszekedésekbe, te fogod a rövidebbet húzni.

Skorpió – Az akasztott ember

Vannak, akiknek sok időre van szükségük, hogy döntsenek, felkészüljenek az indulásra, vagy bármire, amit tenniük kell. Ha úgy találod, hogy többet vársz valakire, mint amennyit szeretnél, nyugodtan engedd el, és te lépj tovább, hogy a te életed addig se álljon egy helyben.

Nyilas – Kardok 2

A mai zavar abból fakad, hogy túl sok lehetőség áll rendelkezésére. Ez történik, ha olyan jó vagy abban, amit csinálsz, Nyilas. Igény van rád, és munkamorálod szélesre tárja előtted az élet ajtaját. Tedd azt végre, amit a legjobban szeretsz!

Bak – Érmék 7

A szépség körülötted van, és ha megengeded magadnak, hogy élvezd a csendet, sokkal tisztábban látod azt a sok csodát, ami körbevesz. Elképesztő, mi történik, ha megengeded magadnak, hogy felhangosítsd az élet zaját, és élvezd az egyszerű dolgokat. Légy jó magadhoz, és élvezd az életet, és akkor meglátod a fényt!

Vízöntő – Botok 9

A bátorság azt jelenti, hogy tudod, mikor kell egyedül kiállni a viszontagságokkal szemben, és nem engeded meg, hogy mások rávegyenek arra, hogy más irányba tereld a hajódat, miután eldöntötted, melyik utat választod. Ma néhány kihívással nézhetsz szembe, de a Botok 9 arra ösztönöz, hogy ragaszkodj az elveidhez.

Halak – Kelyhek királynője

A szerelem éppúgy választás, mint bármely más cselekedet, amit megtehetsz. Persze nem könnyű, de megteheted, ha nem akarod, hogy az érzelmeid uralkodjanak feletted, és olyanra vegyenek rá, amit nem akarsz.

 

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink