Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 16-án:

 

Kos: A főpapnő

Mindig van remény. Az élet ma olyan lehet, mint egy zivatar, nehéz átlátni rajta, nem tudod, merre tartasz a látásodat gátló akadályok miatt, ezért hallgatnod kell a belső hangodra, hogy tudd, mi a hely út.

Bika: Halál

A dolgok állandóan változnak. Egyik pillanatban azt hiszed, hogy ott lesz valaki, akire mindig számíthatsz, de aztán az élet különböző irányokba viszi az életeteket. Ha egy személy már nem tud melletted lenni, ez azt jelentheti, hogy készen állsz önállóságra, mások segítsége nélkül.

Ikrek: A Nap

Jó esemény történhet ma az életedben. Igaz, akad egy kellemetlenség is, de te döntöd el, melyikre fókuszálsz. Lehet nevetni vagy sírni is, a döntés a tiéd.

Rák: Az akasztott ember

Az emberek sokféle módon kommunikálnak. Ha valaki folyamatosan késik egy találkozóról, vagy nehezen tudja betartani egy ígéretét, előfordulhat, hogy nem fektet bele annyi energiát, mint kellene, és meg kellene tudnod az okát.

Oroszlán: Erő

Nagy bátorsággal születtél. Az erő magában foglalja, hogy tudod, mikor kell érvényesülnöd, és mikor kell visszahúznod. Nem minden helyzet igényel időt vagy figyelmet. Alaposan fontold meg a mai napon, mibe ölsz energiát.

Szűz: A Hold

A problémának mindig van egy másik oldala is. Lehet, hogy elemző elméd megpróbálja kitalálni, hogyan érhetnéd el egy adott helyzetben azt, amire vágysz. Egy biztos: van rá mód, Szűz, és te vagy az a személy, aki kitalálja, hogy lehetséges!

Mérleg: Érmék 10

A siker a tiéd, ha akarod. Bármire is vágysz, tégy érte egy kicsivel több erőfeszítést, hogy elérd azt, amit szeretnél.

Skorpió: Botok 3

Itt az ideje, hogy valami szórakoztató és kreatív dolgot csinálj. Ez az év azon időszaka, amikor a fantáziádat kamatoztathatod. Engedd szabadjára művész oldaladat!

Nyilas: Érmék ásza

A kapcsolatodban rengeteg lehetőség rejlik. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy a dolgok lassan haladnak, vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy szerelmi életed váratlanul csodálatos fordulatot vesz.

Bak: Botok lovagja

Valaki azt reméli, hogy végre magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatokat. Ha azon tűnődtél mostanában, hogy vajon tart-e valahová a viszonyotok, akkor tudd: nagyon is!

Vízöntő: Kelyhek ásza

Vannak esetek, amikor úgy tűnik, hogy egy személy eltitkolja az érzelmeit előled, és ezt te érzékeled. Lehet, hogy nem mindig érted a hallgatásának okát, de tedd: a testbeszéde sokat elárul!

Halak: Kardok 9

Ne hagyd, hogy valaki negatív szavai a bőröd alá férkőzzenek. Előfordulhat, hogy nem értesz egyet mindennel, amit mondanak, vagy megpróbálod félvállról venni. Lehet, csak rossz napja, ezért se vedd a szívedre, amit mond!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink