Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 17-én:

 

Kos: A remete

Szereted a pörgős, izgalmas életet, de van, amikor ki kell vonulnod a világ zajából, és egy kicsit el kell gondolkodnod a dolgokon. Ma sokkal bölcsebb leszel, ha ezt megteszed. Gondoskodj a mai elvonulásodról!

Bika: Az akasztott ember

Az, hogy természetednél fogva makacs vagy, ma különösen előnyösnek bizonyul. A kitartó szellemed segít minden nehézséget átvészelni, miközben türelmet gyakorolsz.

Ikrek: A szeretők

A randevúzás nehéz dolog, főleg, ha túl sok elvárással vágsz neki. Viszont ma is megismerkedhetsz egy, de akár több szimpatikus emberrel is a neten. Légy nyitott, és ne idealizáld túl a leendő partnereidet!

Rák: Szerencsekerék

Ma egy ígéretes állás vagy kapcsolat jeleit láthatod. Jó dolgok érkeznek hozzád, Rák! Végre nyeregben érezheted magad, és egymás után érnek a kellemes, örömteli élmények.

Oroszlán: Erő

A szíved mélyén egy bátor lélek lakozik, bár az élet időnként ijesztő lehet. Elgondolkodhatsz azon, hogy elég jó vagy-e, vagy rendben leszel-e jövőre nézve. Nincs okod az aggodalomra, mert az erő veled van!

Szűz: Az ördög

Tudod, mik a korlátaid. Ma megpróbálhatod valamelyiket feloldani, kilépve a komfortzónádból, de mégsem tudod magad teljesen elengedni. Próbáld meg feltárni, mit jelent ez számodra érzelmi szinten, miért ragaszkodsz ennyire.

Mérleg: A főpap

Egyes hagyományok, szokások úgy csodálatosak, ahogy vannak. Bár sokszor talán megváltoztatnád őket, ma rájöhetsz: könnyebb megtartani a dolgokat úgy, ahogy vannak. Ráadásul nem is olyan rosszak! Végre látni kezded bennük az értéket.

Skorpió: A mágus

Mindenkinek van valamilyen különleges képessége. Talán most még nem ismered a tiédet, mert épp felfedezés alatt áll. De ettől függetlenül is láthatod, hogy rengeteg csodálatos tulajdonságod van, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak számodra.

Nyilas: A Hold

Ha egy ajtó be van zárva, nem biztos, hogy örökké zárva marad. Néha az élet szeret próbára tenni, és tréfálkozni. Rángasd tovább az ajtót, mert egyszer csak kinyílik!

Bak: A bolond

Az éretlenség sok hibának az oka az életben, de ezáltal rengeteg fontos tapasztalatra tesz szert az ember. Ne csüggedj, ha úgy érzed, hogy valamit elrontottál. Hamarosan kijavíthatod a hibáidat!

Vízöntő: Mértékletesség

Mértékletesség mindenben. Amikor valami annyira jó, többet akarsz, légy türelmes. Ízleld meg azt, amid van, és élvezd a teljes pillanatot. Így sokkal jobban meg tudod élni azt, amikor folyamatosan áramlik majd hozzád az a sok jó, amit kapsz.

Halak: Igazságosság

Ki kell állnod magadért a munkahelyeden, semmi kétség. Nem kell mindent lenyelned és eltűrnöd! Ugye nem akarsz mindig mások lábtörlője lenni? Csak ügyelj arra, hogy higgadtan és megfontoltan tedd!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink