Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 18-án:

 

Kos: Botok 2

A megfelelő kapcsolatok akkor jönnek, amikor szükséged van rájuk, Kos. Nem kell erőltetni semmit. Ha megfelelő az időzítés, minden, amit meg kell történnie, meg is fog.

Bika: A főpapnő

Nagyon tapasztalt vagy, ezáltal rendkívül bölcs is, ebben a környezeted is megerősít ma. Olyan módon fogod alkalmazni tudásodat, amivel messzire jutsz az életben.

Ikrek: Érmék 8

Ideje fejleszteni az egyik hobbidat. Egy új készséghez idő és gyakorlás kell. Most érdemes keményen dolgoznod, mert később kifizetődőnek fogod találni az erőfeszítéseidet.

Rák: Az akasztott ember

A te időd a tiéd, Rák, és amikor úgy tűnik, mások elpazarolják a sajátjukat, nem kell követned a példájukat. Bölcsen teszed, ha minimálisra csökkented mások hatását az ütemtervedre.

Oroszlán: Kardok apródja

Kaphatsz egy fontos tanácsot, amelyet nem szabad félvállról venni. Ha időérzékeny válaszokról van szó, a legjobb, ha gyorsan kezeled őket, és nem vársz egy későbbi időpontra.

Szűz: Kelyhek lovagja

Érzelmileg bonyolult helyzetbe keveredsz, és a legjobb módja annak, hogy elkerüld a félelembe vagy aggodalomba való belegabalyodást, ha elszakadsz kicsit a helyzettől. Van megoldás, csak érzelmileg el kell távolodnod ahhoz, hogy észrevedd.

Mérleg: Botok 7

Erősebb vagy, mint gondolnád. Amikor az élet próbára tesz, az azért van, mert lehetővé teszi számodra, hogy lásd, mennyivel több van benned, mint amennyiről tudsz.

Skorpió: A főpap

Van egy hosszú listád a betartandó szabályokról. De biztos mindegyiket be kell? Egy kis rugalmasság sokat segíthet abban, hogy megtaláld azt, amit keresel!

Nyilas: Kelyhek 7

Hallgass, hogy megérts valamit vagy valakit. Csak figyelj oda a környezetedre, és szabályosan beléjük láthatsz. Meg tudhatod, mit éreznek és gondolnak.

Bak: Ítélet

Egy gondolat vagy ötlet kezd életre kelni. Kockázatot vállaltál, új karriert vagy álmot tűztél ki célul, és most ez megtörténik.

Vízöntő: A Nap

Az élet arra való, hogy élvezzük. Még a mindennapi munka is örömforrás lehet. Megtalálhatod azt, amit a legjobban szeretsz, és erre összpontosítva a figyelmedet, csodás napod lesz!

Halak: A torony

Amiről azt hitted, hogy soha nem fog megtörténni, az mégis bekövetkezhet. A félelem érzetéből hirtelen égető vágy alakul a probléma leküzdésére. Bátrabb és merészebb leszel, mint amiről valaha is álmodni mertél!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink