Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 2-án:

 

Kos – A Nap

Sok minden vár rád ebben az évben, és most, hogy túl vagy az ünnepeken, itt az ideje, hogy egy olyan célt vagy álmot kövess, amely felé törekedni akartál. Az élet nagyszerűen alakul számodra, Kos, és csak egy út van, ami pedig felfelé vezet.

Bika – Kardok oldala

Rengeteg friss ötlet van a fejedben, és valójában nagyon izgalmas arra gondolni, hogy egy terv, amelyen már egy ideje a fejedben őrzöl, életre kelhet. Ez a te időd, Bika!

Ikrek – Kardok ásza

Ritka, amikor valaki ezüsttálcán ad át neked egy lehetőséget, de ma ilyen ajándékot kapsz egy baráttól vagy családtagtól, amikor szükséged van rá.

Rák – Kelyhek ásza

Van egy érzés, ami ég a lelkedben, és motivál majd egész 2023-ban. Hogy mi ez az érzés? Ma meg fogod tudni! Ez a lesz az, ami segít abban, hogy hű maradj az évre vonatkozó elhatározásaidhoz.

Oroszlán – Kelyhek apródja

Ha valaki elmondja az igazat arról, amit tud, az egyszerre lehet áldás és átok. Vannak bizonyos érzések, amelyeket fel kell dolgoznod, és időbe telik, amíg minden érzelmet átélsz. Nem baj, ha szomorú vagy amiatt, ami elveszett. Ma légy türelmes, és rá fogsz jönni, mit kell tenned!

Szűz – A Hold

Mit fogsz most csinálni, Szűz? Van egy személy, aki nem volt olyan őszinte veled, mint gondoltad, és most el kell döntened, mennyire szoros barátságot szeretnél vele. Talán most nem tudsz felülkerekedni a helyzeten, de egy kis idő és tér birtokában újjáépítheted a kapcsolatot.

Mérleg – A kardok királynője

Amikor egy általában kedves és gyengéd személy kissé rosszkedvűen és önmagára nem jellemző módon viselkedik, nehéz megérteni, mi történik. De ez ma nem te vagy, Mérleg. Valószínűleg rossz napja van az illetőnek. Kérdezd meg, hogyan támogathatod őt ebben az időszakban.

Skorpió – Kelyhek királynője

Okos és intuitív vagy. Valaki, akit ismersz, lehet, hogy nem volt valami jó ünnepi hétvégéje. Amikor rájössz, hogy valami nincs rendben, kérdezd meg, mit tehetsz érte, és mutasd ki iránta való szeretetedet.

Nyilas – Kardok lovagja

Ha nem értesz egyet valakivel, aki fontos neked, úgy érzed, az egész világ szétesik. De a feszültség a közeledés egyik módja lehet. Többet tudhattok meg egymásról, miután végignéztétek az összes különbséget, és megértettétek egymást.

Bak – Kardok 2

Két különböző dolgot akarsz, de a probléma az, hogy mindezt nem kaphatod meg egyszerre. Csak egyet választhatsz! Jelenleg mire van a legnagyobb szükséged? Mit halaszthat későbbre?

Vízöntő – A torony

Kellemetlenül érint, amikor válságos helyzetben találod magad. Úgy érezheted, hogy az univerzum cserbenhagyott, vagy elfelejtette, hogy létezel. Ez a pillanat valóban szerencsétlennek tűnhet, de lehet, hogy másrészről elkerültél egy súlyos katasztrófát.

Halak – A mágus

Az emberek néha úgy tesznek, mintha sokkal többet tudnának, mint amennyit valójában. Az az ember, aki a munkahelyeden így tesz, az ma lebukik, de légy óvatos, mert te is lehetsz ez a személy!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink