Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 24-én:

 

Kos – A világ

Szerencsés ember vagy. Rengeteg nagyszerű lehetőség áll előtted. Lehet, hogy nem veszed észre, milyen szerencsés vagy. Sokan szeretnének a helyedben lenni, és a dolgok még csak most kezdődnek. Jövőre pedig még jobb lesz!

Bika – Botok 10

Sajnos, most talán szenvedsz. Fájdalmas, ha valaki, akiben megbíztál, csalódást okoz. Bár örökkévalóságnak tűnhet, mielőtt újra képes leszel megbízni, de talpra fogsz állni!

Ikrek – Mértékletesség

Légy türelmes! Hosszú időbe telhet, amíg javulást tapasztalsz életed egy olyan területén, ami most nem áll túl fényesen. Rövid időn belül megtérülnek a pénzügyi veszteségeid vagy legalábbis megoldódnak a jelenlegi problémáid, és minden még jobb lesz, mint valaha volt.

Rák – Kardok 5

Az emberek szeretnek kicsinyes drámákon vitatkozni. Ne légy egyikük! Kerülj minden konfliktust a mai napon, így megúszhatod a kellemetlenségeket.

Oroszlán – Kelyhek lovagja

Sok mindent kell feldolgoznod. Az érzelmeid erősek, ne hallgattasd el őket. Hallgass a szívedre, bölcsebb, mint gondolnád!

Szűz – Kelyhek 2

Soha semmi sem 100 százalékosan egyszerű. Az érzelmeid összetettek, és nehéz lehet eldönteni, hogy mit kellene tenned. De a megérzésed időben meg fogja súgni, szóval ne aggódj!

Mérleg – Botok lovagja

Készen állsz. Felkészültebb vagy, mint valaha voltál. Rengeteg időd volt átgondolni a dolgokat. Ezzel ma is belevághatsz a célod megvalósításába, tökéletes hozzá a mai nap!

Skorpió – Botok ásza

Meg tudod csinálni! Minden kéznél van, amire szükséged van. Az életed jó irányba halad. Szóval, Skorpió, merj nagyot álmodni és cselekedj, mert támogatnak az égiek!

Nyilas – Kelyhek 10

Rengeteg szeretetet és támogatást kapsz ma. Sok pozitív dolog történik az életedben. Mindezek az érzések elsöprő hálaérzetet kelthetnek.

Bak – Botok királynője

Annyi szeretetet adhatsz. Anyai természeted meleg és érzékeny. Ma segíthetsz egy jó barátodnak felgyógyulni egy nehéz helyzetből, csak azzal, hogy mellette vagy.

Vízöntő – Botok apródja

Hallgass az igazságra akkor is, ha nehéz hallani. Az üzenet egy olyan személytől érkezik, akiben nem biztos, hogy megbízol. De ezúttal nem a hírnökre kell figyelned. Hangolódj a szavaira, függetlenül a forrástól!

Halak – Érmék 2

Fontos pénzügyi döntést kell meghoznod. Nehéz eldönteni, hová fektesd be a pénzed vagy hogyan old meg a problémáidat. Éppen ezért ne légy túl büszke segítséget kérni egy szakértőtől! Most nem éri meg kockáztatni.

fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink