Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 3-án:

 

Kos – A torony, fordítva

Végre túl vagy a dolgok nehezén, fellélegezhetsz! Hagyd abba az aggódást, és kezd el végre élvezni az életet!

Bika – A mágus, fordítva

Néha egyszerűen el kell dobni a labdát, és hagyni, hogy valaki más vegye fel. A világ minden problémáját nem tudod megoldani. Nem könnyű feladni, hiszen az a típus vagy, aki mindig befejezi, amit elkezd. De ezúttal az elengedés a győzelem kulcsa.

Ikrek – Botok 4

Egy dolog, hogy szeretnél valamit elérni, de ahhoz tervre van szükség. Ma gondold ki, hogyan kívánod megvalósítani az álmaidat, és miként hárítod el az előttük álló akadályokat.

Rák – A Hold

Nem mindig tudhatod, hogy az emberek mit titkolnak előled. Jobban teszed, ha nem nyomozol az igazság után. Ha valaki titkol valamit előled, az előbb-utóbb napvilágra kerül.

Oroszlán – Kelyhek 3

Ez egy kreatív időszak számodra. Vesd papírra az ötleteidet, mert elképesztően termékeny vagy, és ennek köszönhetően sorra valósíthatod meg a terveidet.

Szűz – A világ, fordítva

Olyan érzésed van, mintha az univerzum ejtette volna el a labdát, és most neked kell felvenned azt, és a saját utadat kell kialakítanod. De a kemény munka már ma kifizetődik számodra.

Mérleg – Érmék 5

Végre találod azokat a lehetőségeket, módszereket, amely segítségével megszabadulhatsz az anyagi gondjaidtól. Ha valaki ehhez segítséget ajánl, fogadd el!

Skorpió – A csillag, fordítva

Az elvesztett hit visszanyerhető, ha megengeded magadnak, hogy elengedd a haragodat vagy a félelmeidet. Nem könnyű megbocsátani magadnak, amiért olyan valakiben vagy valamiben bízol, akivel kapcsolatban úgy érzed, cserben hagyott. De sok áldás származik ebből, és ezért hálás lehetsz!

Nyilas – Az ördög, fordítva

Végre rájöttél, hogy mire van a legnagyobb szükséged, és ezzel együtt már képes vagy legyőzni a démonjaidat. Erősebb vagy ma, mint valaha!

Bak – Kelyhek 2, fordítva

Az érzéseid rendeződtek, és tudod, hová tart ez a kapcsolat. Most, hogy sokkal erősebb vagy, nem adod ki olyan könnyen a szívedet.

Vízöntő – A bolond

Tudtad, mit akarsz, és gőzerővel mentél, hogy megszerezd. Vannak dolgok, amelyekről lemaradtál, most viszont végre eléred bizonyos vágyaidat, és találkozol a sorsoddal.

Halak – A Nap

Amikor a rossz tapasztalatok végleg eltűnnek, az emlékek megmaradnak. Most felidézni bántó, de egy napon erő adónak fogod érezni az emlékeidet, tapasztalataidat.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink