Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 4-én:

 

Kos – A császárné

Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek veled, és azt is: a férfiak-férfiak legyenek. Túl erős akarsz lenni, és nem engeded a párodnak vagy más férfiaknak, hogy betöltsék a szerepüket. Hagyd, hogy királynőként bánjanak veled.

Bika – Érmék 4

Ne hagyd figyelmen kívül a vörös zászlókat a szerelmi életedben. Komoly érzelmi sérülés érhet, ha nem vagy hajlandó szembenézni a valósággal.

Ikrek – Botok királynője

Légy önmagad, Ikrek. Akikkel igazán együtt kell lenned, azok úgyis úgy fognak szeretni és elfogadni, ahogy vagy. Ne akarj más lenni csak azért, hogy szeressenek, mert nem éri meg!

Rák – Érmék 7

Kétszer is gondold meg mire, valamint kire áldozod az idődet, mert nem mindenki érdemli meg. Azokat a dolgokat, szokásokat, személyeket tartsd meg, amelyek tényleg építik az életedet.

Oroszlán – A szeretők

Egyesek számára a napokban kezdődhet új kapcsolat, és véget ér a magánnyal töltött napjaik. Míg a meglévő viszonyok elmélyülnek, és sokkal többet tudnak meg egymásról a párok.

Szűz – Érmék királynője

Vissza kellene fognod a kiadásaidat, akár szakértő segítségét kérni abban, hogyan oldhatnád meg hosszú távon a gondjaidat. A jó hír az, hogy a napokban jövedelmező álláslehetőséget kaphatsz.

Mérleg – A Nap

Valami váratlan és jó sülhet ki életed egy sötét időszakából. Megtanultad a leckéket, amiket meg kellett, és sokkal érettebb lettél.

Skorpió – Kelyhek 10

Megnyugodhatsz Skorpió, jó emberek vesznek körbe, akik szeretnek, és támogatnak céljaid, álmaid elérésében. Néha a támogatás kifejezetten túlzottan védelmezőnek tűnik. De a szívük a helyén van, még akkor is, ha néha kicsit erőszakosak.

Nyilas – Kardok 10

Sérültnek, levertnek érezheted magad, és nem vágysz másra, mint egy kis szeretetre. Fáj a szíved, mert úgy érzed, hogy valaki nem viszonozza a gondoskodásodat, ezért el is gondolkodsz a kapcsolatotok jövőjén.

Bak – Kardok 3

Különböző módokon lehet megcsalni a szerelmedet, és ennek nem kell fizikainak lennie. Lehet, hogy több időt töltesz a közösségi médiában, mással beszéled meg a titkaidat, érzéseidet, vagy egyszerűen túl sokat dolgozol. Bármelyik is legyen: hátrányosan hat a kapcsolatodra.

Vízöntő – A torony

Az élet tele lehet problémákkal és kihívásokkal, és ha váratlan fordulattal találkozunk, az sokszor megbénít minket. Ez történik veled is. De ne feledd: a sötét alagút végén ott a fényes oldal, és előbb-utóbb, minden probléma megoldódik.

Halak – A mágus

Nagyon tehetséges vagy, Halak. Néha azt gondolod, hogy az általad létrehozott varázslat semmiség, pedig valójában tele vagy különleges képességekkel, és nagy dolgokat érhetsz el. Minden alkalommal, amikor olyasmit teszel, amit senki más nem tud olyan jól vagy könnyen megtenni, azzal megmutatod, mennyire különleges vagy.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink