Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 5-én:

 

Kos – Érmék 2

A boldogság kulcsa számodra az, hogy megtaláld az egyensúlyt a pihenés és a munka között. Ügyelj arra, hogy a hétvégén legyen valami, ami testileg és lelkileg is feltölt. Adj magadnak valami jót, amiért megéri olyan sokat dolgoznod.

Bika – Ítélet

Ne gondolkozz túl sokat, Bika. Ha már egyszer döntöttél, tarts ki a döntésed mellett! Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, főleg olyanok, akik nem látják lehetségesnek az álmaidat. Csak légy magabiztos, és bízz a sorsodban!

Ikrek – Remete, fordítva

Mostanában kicsit elszakadtál a környezetedtől. Ideje visszatérni az társaságba!A bölcsesség lényege, hogy megoszd másokkal, tedd ezt!

Rák – Érmék 5

Jól keresel, de rengeteg számlát is kell fizetni, szóval most a dolgok egyensúlyban vannak az anyagi helyzetedet illetően. Ne aggódj, lesz még olyan, amikor jóval több pénz áramlik hozzád, és félreteheted!

Oroszlán – Kardok 10

Megbíztál valakiben, aki elárult téged, és ez őrülten fáj. Nehezedre esik túllépni a történteken. Tudd, hogy utána sokkal erősebb leszel, és legközelebb hamarabb ki fogod szúrni az árulókat!

Szűz – Kardok 2

Egy kettős gondolkodású egyénnel van dolgod, aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Éppen emiatt nem érdemes rá várnod. Addig éld tovább a saját életedet, hozd meg a magad döntéseit, és ne topogj egy helyben.

Mérleg – A bolond

Itt egy új kaland, Mérleg, és készen állsz az indulásra! Régóta vártál erre a pillanatra! Jobb lesz, mint bármi, amit korábban csináltál. Mivel olyan sok problémát tapasztaltál a múltban, még jobban értékeled az ilyen lehetőségeket.

Skorpió – A torony, fordítva

Az instabilitás, amivel hatalmába kerített, végre a végéhez közeledik. Bár ezeket a problémákat senkinek sem kívánnád az életben, egy életre szóló leckéket tanultál, amelyek az idők végezetéig visznek. Nehéz volt, de megérte!

Nyilas – Érmék ásza

Nagyon sok dolog hullik mostanában az öledbe olyan. Minimális erőfeszítést teszel, mégis ontják az égiek az áldásukat. Csak élvezd ezt a szerencsés időszakot!

Bak – Botok királynője, fordítva

Kicsit paranoiás lehetsz, ha úgy tűnik, hogy a dolgok rossz irányba mennek, és nem tudod, miért. Nem bírsz rájönni, mi állhat a félelmeid hátterében. Dolgozz azon, hogy megértsd őket, így a jövőben elkerülheted azokat a körülményeket, amik felzaklatnak.

Vízöntő – Kelyhek 3

Itt az ideje, hogy összeülj a barátokkal kikapcsolódni és kreatívkodni. Erre van szükséged, Vízöntő. Túl sokat dolgozol, és alig marad időd önmagadra vagy arra, amit igazán szeretsz. Változtass ezen!

Halak – Kardok 2

Nehéz megállapítani, hol tart az ember, ha mindig meggondolja magát, és nem tudja, mit akar igazán. Talán épp te jársz ebben a cipőben, de az is lehet, hogy más. Akárhogy is legyen: nem ártana stabilitást találnod vagy segíteni a környezetedben annak, aki ennyire bizonytalan.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink