Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 6-án:

 

Kos – A császár

Itt az ideje, hogy ragyogj, Kos. A mai napon ki fogsz tűnni a tömegből, és mindenki csodálni fog téged. Ne bújj el előlük, engedd, hogy szeressenek és becsüljenek!

Bika – A főpap

A szabályok nem mindig arra valók, hogy megszegjék. Néha a dolgok remekül működnek úgy, hogy a megszokott, jól bevált módszereknél maradunk, és a legjobb, ha csak sodródunk az áramlással.

Ikrek – Az ördög

Ma keményen próbára leszel téve. Van néhány dolog, ami akadályozhatja a fejlődésedet. Ne hagyd magad visszarángatni a múltba, amit magad mögött hagytál.

Rák – A mágus

Rendelkezel azokkal a tehetségekkel és készségekkel, amelyekre szükség van ahhoz, hogy bármilyen problémát kezelni tudj. Időnként túlterheltnek érzed magad, de amikor megállsz, hogy átgondold, mit tegyél, megtalálod a szükséges erőt és bátorságot.

Oroszlán – A torony

Használd bölcsen az idődet. Ma azt tapasztalhatod, hogy a bajok váratlanul jönnek, de az okos gondolkodásod miatt gyorsan és különösebb nehézségek nélkül kilábalsz a dolgokból.

Szűz – Halál

A változás jó. Készen állsz magad mögött hagyni életed egy szakaszát egy másikért cserébe. Az első lépés az, hogy lezárod az aktuális fejezetet, és belekezdesz az újba.

Mérleg – A főpapnő

Hallgass a megérzéseidre, amik most egyértelműen, tisztán súgják, mit kellene tenned. Ha túlgondolod a dolgokat, felülírhatod az ösztöneidet, és elszalasztod a lehetőségeidet.

Skorpió – A világ

A szerencséd kovácsa vagy. A kemény munkád most végre meghozza gyümölcsét, és elnyered méltó jutalmadat!

Nyilas – A diadalszekér

Kitartás. Amikor egy életcél elérésére törekszel, sokszor lesz olyan alkalom, amikor fel akarod adni, és bedobni a törülközőt. Ne engedj ezeknek a gondolatoknak. Ez az emelkedő az, ami elvezet a győzelemhez!

Bak – A bolond

Előre rohansz, nem hallgatsz a tanácsokra, és nem figyelsz a megérzéseidre. Csak arra gondolsz, ami előtted áll. Jó, hogy ennyire vágysz az álmaid megvalósulására, de ne válj közben felelőtlenné.

Vízöntő: A Nap

Nagyszerű dolgok közelednek feléd. Mindjárt eléred azokat az eredményeket, amelyekre vágytál.

Halak – A Hold

Az emberek néha alattomosak tudnak lenni. Amikor úgy érzed, hogy valaki nem 100 százalékig az igazat mondja neked, gondold át, hogy talán valódi oka van annak, hogy miért érzel így.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink