Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint január 9-én:

 

Kos: A császár

Nagyon magabiztos vagy, és ezt a környezeted is észreveszi. Mindenki elismerően tekint rád. A belső fényed ragyogása csakúgy vonzza az embereket.

Bika: A bolond

Mások számára butaságnak tűnhet, hogy olyan dolgokba ölöd az energiádat, amik nem biztosak. De te a lelked mélyén tudod, hogy jó úton haladsz, és csak ez számít!

Ikrek: A Hold

Vedd le a rózsaszín szemüvegedet, és szembesülj végre a problémáiddal. Hidd el, képes vagyg elviselni az igazságot, és csak profitálhatsz abból, ha őszinte vagy magaddal.

Rák: Halál

Senki sem szeret búcsúzni. De ha egy helyzet vagy kapcsolat véget ér, attól még megy tovább az élet. Az egyetlen dolog, ami most visszatart, az a félelem. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád és gondolj arra: jó dolgok várnak rád.

Oroszlán: A mágus

Soha nem vagy túl öreg ahhoz, hogy új dolgot tanulj. Ha szakmát szeretnél váltani, tedd azt! Nézz utána, milyen lehetőségeid vannak, és ne a buktatókat keresd rögtön!

Szűz: Szerencsekerék

A lehetőség mindenhol körülötted van. Soha nem tudhatod, mi van a zárt ajtó mögött, amíg úgy nem döntesz, hogy kopogtatsz rajta a bebocsátásért. Az egyetlen különbség azok között, akik megkapják azt, amit akarnak az élettől, az az elhatározásuk, hogy tovább próbálkoznak. Ma döntsd el: nem adod fel a próbálkozást, amíg meg nem kapod, amit szeretnél!

Mérleg: A remete

Egy kis szünetet kellene tartanod, még most, az év elején. Hogy átgondold, mit szeretnél elérni, megvalósítani, és nem árt egy kis önreflexió sem, nem beszélve a lelki feltöltődésről. Zárkózz el egy kicsit a világtól, amennyire csak teheted.

Skorpió: Az akasztott ember

Türelmesnek kell lenned. Ne ugorj bele egy kapcsolatba csak azért, hogy legyen valakid. Ne érd be kevesebbel, ha a vágyaid megvalósításáról van szó. Minden a tiéd lehet, amire vágysz, csak ki kell tartanod!

Nyilas: Az ördög

A vágyaid megvalósításának ára van. A kérdés az, mennyit vagy hajlandó áldozni érte, és egyáltalán megéri-e? Óvakodj a kétes, veszélyes megoldásoktól csak azért, hogy mielőbb megszerezd, amit akarsz.

Bak: Igazságosság

Semmi esetre se térj le a helyes útról, ne kövess el bűnt vagy olyat, ami miatt később megütheted a bokádat. Úgyis ki fog derülni az igazság, ezért jobb, ha nem kísérletezel.

Vízöntő: A diadalszekér

Nincs itt az ideje annak, hogy feladd a céljaidat. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak, vagy hogy ők feladták a saját terveiket! Te folytasd tovább a harcot!

Halak: A világ

A világ tele van lehetőségekkel, és úgy tűnhet, hogy mindig van valami nagyobb és jobb, mint ami most van. Az elégedettség kulcsa a hála, az életedben kapott ajándékokért.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink