Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint július 9-én:

Kos: Botok 9, fordít

Valaki megpróbálja megakadályozni, hogy a munkádra vagy fontos dologra koncentrálj. Frusztráltnak érezheted magad, és nem tudsz előrelépni a terveid szerint. Bölcsen tennéd, ha szembenéznél azzal, aki akadályoz téged, és csökkentenéd a hatalmát az életedben. Ma nincs előtted lehetetlen, használd ki, hogy az égiek is támogatnak téged.

Bika: A császár

Ez a tarot lap az önérvényesítés és a védekezés idejét jelzi. Erős késztetést érezhetsz arra, hogy kezedbe vedd az irányítást, és olyan döntéseket hozz, amelyek összhangban vannak a céljaiddal. Maradj határozott és magabiztos, de kerüld a túl merev vagy domináns viselkedést. Bízz az intuícióban, és cselekedj tisztességgel és együttérzéssel.

Ikrek: A világ

Bízz az univerzumban. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nem alakulnak jól a dolgaid, de maradj optimista, és haladj tovább! Fogadj el új lehetőségeket, és maradj nyitott a különböző nézőpontokra. Érdemes meghallgatnod, mit ajánlanak az ismerőseid. Hamarosan megjön a vágyott áttörés és beindulnak a dolgok körülötted.

Rák: A csillag

A tarot horoszkóp azt tanácsolja, hogy kérj útmutatást egy magasabb hatalomtól. Elveszettnek vagy bizonytalannak érezheted magad, de bízz benne, hogy az univerzumnak terve van veled. Kapcsolódj a spiritualitásodhoz, és keresd a belső békét meditáción vagy imán keresztül. Hidd el, hamarosan minden jóra fordul!

Oroszlán: A Hold

Valaki félrevezethet téged. A Hold lapja óva int a megtévesztéstől és a félreértéstől. Sebezhetőnek vagy bizonytalannak érezheted magad, olyan érzéssel, hogy valaki titkolna valamit előled. Bízz a megérzéseidben, és akkor megelőzheted az árulást, valamint fény deríthetsz a titokra.

Szűz: A Nap

Ez egy nagyszerű nap lesz, ugyanis örömteli élmények várnak rád. Optimista és önbizalommal teli vagy. Légy merész és vállalj kockázatot, mert a siker elérhető. Tudd, hogy az univerzum is támogat abban, hogy elérd a vágyadat, ám a beteljesüléshez te is kellesz, és hogy meg merd lépni azt, amihez talán bártortalannak érzed magad.

Mérleg: A mágus, fordítva

Nem használod ki elég okosan minden tehetségedet és képességedet. Ez a tarot lap kiemeli kiaknázatlan lehetőségeidet és kreativitásodat. Nyugtalanságot vagy elégedetlenséget érezhetsz, mintha valami hiányozna. Bízz a képességeidben, és tegyél lépéseket álmaid megvalósítása érdekében.

Skorpió: Kardok 2

Ez a zűrzavar ideje. A tarot horoszkóp határozatlanságra és bizonytalanságra figyelmeztet. Előfordulhat, hogy két lehetőség között ragadtál, és nem tudsz előrelépni. Értékeid és prioritásaid megvizsgálásával keresd a világosságot. Bízzon az intuíciódban, és hozz döntést, még akkor is, ha az nem tökéletes.

Nyilas: Kardok 3

Ez a tarot lap egy fájdalmas árulásra vagy szívfájdalomra utal. Lehet, hogy megbántottak és elárult valaki, aki közel áll hozzád. Engedd meg magadnak, hogy gyászolj és feldolgozd a történteket. Koncentrálj a gyógyulásra és az öngondoskodásra, és bízz abban, hogy az univerzum valami jobbat tartogat számodra!

Bak: A császárné

Bízz az intuíciódban és a belső bölcsességedben, és akkor kellemes meglepetésekben lesz részed. Az egész univerzum összefogott azért, hogy elérd a célodat vagy eljuss oda ahová szeretnél, csak bíznod kell a megérzéseidben. Közelebb vannak a vágyaid hozzád, mint gondolnád!

Vízöntő: A bolond

Lassíts, Vízöntő. Mi ez a rohanás? A Bolond kártya az impulzív döntéseket és a meggondolatlan viselkedést jelzi. Nyugtalanságot vagy változás iránti vágyat érezhetsz, de légy óvatos, és ne rohanj túlságosan előre gondos mérlegelés nélkül. Kérj tanácsot és útmutatást megbízható személyektől!

Halak: Érmék 5

Légy óvatos a pénzügyekkel. Ügyelj a kiadásokra, és spórolj a jövőre nézve! Ha már ma elkerülöd az impulzusvásárlást, vagy hogy kölcsön adj másoknak, rengeteget tettél azért, hogy megóvd magadat a kellemetlenségektől. Most érdemes tudatosan törekedned arra, hogy megfogd a pénzt és kétszer is átgondold, hogy mire költesz.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!