Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 10-én:

 

Kos: Az akasztott ember

Minden helyzet más, és nincs szigorú szabály a szerelemre vonatkozóan. Ma azon gondolkodsz: érdemes-e várni arra, hogy valaki megváltozzon vagy eldöntse, veled akar-e lenni. Fontold meg, hogy továbblépsz, és nem vársz az illetőre.

Bika: Érmék 5

A mai kulcsszó a tarot horoszkóp fényében az „együttműködés”. Tapasztalni fogod, hogy az emberek odafigyelnek arra, amit mondasz, és követni fognak, így neked, és nekik is sokkal eredményesebb napjuk lesz.

Ikrek: Kardok 9

Az egy dolog, ha kikéred valaki véleményét egy problémáról, de az nincs rendjén, ha túl sokan próbálják megmondani, mit csinálj anélkül, hogy kikérnéd a véleményüket. Előfordulhat, hogy egy projektet titokban kell tartanod, amíg készen nem állsz az építő kritikára és visszajelzésre.

Rák: Kelyhek kupa, fordítva

Lehet, a mai nap nem úgy kezdődik, ahogy remélted, de a boldogtalanság éppúgy jó és hasznos tanító, mint az öröm. A bánatod segít felismerni, min kell változtatni.

Oroszlán: Érmék lovagja, fordítva

A történelem megismétli önmagát, és újra egy bizonyos szituációban találhatod magadat, de most sokkal érettebb és bölcsebb vagy, teljesen máshogy fogod kezelni. Ráadásul most a remek megérzéseidre is támaszkodhatsz!

Szűz: A világ, fordítva

A szerencsétlenségnek megvan a maga helye az életedben. Bár általában senki sem örül neki, ám értékes leckékkel leszünk gazdagabb a nehéz, kellemetlen szituációk által. Rengeteget fogsz tanulni a mai napból!

Mérleg: Érmék 5, fordítva

Ma kiváló megállapodást kötsz, ami hatással lesz a jövődre. Viszont az anyagi helyzeted egyelőre nem túl rózsás. A megvásárolni kívánt ház vagy ingatlan megszerzéséhez bizonyos változtatásokra van szükséged.

Skorpió: Botok 10, fordítva

Véget ér egy nehézségekkel teli időszak az életedben. Lezárul egy projekt, egy probléma, talán egy kapcsolat, és fellélegezhetsz. Jöhet a jól megérdemelt pihenés, szórakozás és persze az új fejezet!

Nyilas: Botok lovagja

Rengeteg energiád van, és készen állsz a kihívásokra. Nincs olyan feladat vagy helyzet, amivel ma ne birkóznál meg. Ezen a napon semmi és senki sem akadályozhat meg, hogy elérd, amit szeretnél.

Bak: Érmék 4, fordítva

Egyes helyzetekben nincs szükség a segítségedre, és a beavatkozás káros lehet rád és másokra nézve. Éppen ezért a hallgass a mai tarotra, ami azt üzenni: ne avatkozz bele mások dolgába. Tiszteld a többiek határait.

Vízöntő: Szerencsekerék, fordítva

Nem a mai lesz életed legszerencsésebb napja és kifejezetten pechesnek érezheted magad, mert semmi sem akar úgy alakulni, ahogy szeretnéd. Ne aggódj, lehet, hogy holnap visszatér hozzád a szerencse!

Halak: Kardok lovagja, fordítva

Befejezted a próbálkozást, hogy megjavíts egy másik személyt. Ne aggódj, nem volt minden próbálkozásod hiábavaló. Idővel látni fogja, milyen értékes leckékkel lett gazdagabb általad, és tanulni fog belőlük.

fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink