Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 14-én:

 

Kos: A császár

Te harcos vagy, Kos. Ma a harcos oldalad a szarvánál fogja meg a bikát, miközben rendkívüli szenvedéllyel haladsz egy álom felé. A siker olyan közel van hozzád; hogy gyakorlatilag már érzed. Pontosan látod magad, hogy azt az életet éled, amit megálmodtál magadnak.

Bika: Erő

Erősebb vagy, mint gondolnád. Lehet, ma nem úgy fest, hogy minden összejön, pedig igazság szerint sokkal előrébb vagy, mint gondolnád, csak egyszerűen fáradt vagy, és nem látsz tisztán. Szükséged lenne egy kis pihenésre.

Ikrek: A császárné

Túl sokat aggódsz. Aggódsz a barátaidért és a jövődért, és néha olyan dolgok miatt is, amelyeknek semmi köze hozzád. Ez egy őrjítő hullámvasút, amin a gondolataid aggodalommal utazgatnak össze-vissza. Ma, tedd le az aggodalmaidat, és koncentrálj a pillanatra, vegyél egy mély lélegzetet, és légy jelen. Légy a mostban!

Rák: A főpapnő

Sokat gondolkodsz az életen, a problémákon, de remek ötleteid támadnak, amelyek segíthetnek megoldani a kellemetlenségeket. Ma azonban az univerzum arra kér, hogy szállj ki az elmédből, és kezdj el érezni a szíveddel. Ha ezt megteszed, rendkívüli élményekben lesz részed.

Oroszlán: A diadalszekér

Válaszút előtt állsz, ahol meg kell hoznod a végső döntést. Továbbra is azt csinálod, amit csinálsz, vagy változtatsz az életeden? Alulfizetettnek és megbecsületlennek érezted magad. Itt az ideje, hogy olyan helyre menj, ahol megbecsülnek, és megfizetnek. Gondold át ma az életedet!

Szűz: A mágus

Amikor az élet váratlanul megváltozik, ne hagyd figyelmen kívül, mi történik. Túl könnyű a dolgokat puszta véletlennek vagy kellemetlenségnek tekinteni. Amire vágysz, az közvetlenül a szemed előtt nyilvánulhat meg. Ne hagyj ki egy remek lehetőséget, különösen azt, amelyre régóta vártál.

Mérleg: A bolond

Senki sem tudja igazán, mit hoz a jövő, de nem is kell. Ha van valami, amit szeretnél elérni, megvalósítani, akkor most egyszerűen nyújtsd ki érte a kezedet. Akármilyen őrültségnek is tűnjön, csak kérd a megfelelő embertől, mondd ki hangosan, mert jó eséllyel meg is kapod.

Skorpió: Ítélet

Így hirtelen döntést hozol, és a dolgok hirtelen mozgásba lendülnek. Soha nem tudhatod, mi fog történni, amíg nem kezdesz világos határokat felállítani, és nem mondasz igent az embereknek, amikor valójában nemet akarsz mondani.

Nyilas: A Nap

Szerencsés nap elé nézel a tarot horoszkóp szerint. Ma végre meglátod a fényt az alagút végén, és látványosan pozitívan alakulnak a dolgok körülötted. A mai napon elég lehet csak kérned ahhoz, hogy megkapd azt, amire vágysz.

Bak: Mértékletesség

Az vagy, akinek hiszed magad. Az önbizalomhiány és az aggodalom alááshatja fejlődésedet. Ahelyett, hogy arra összpontosítanál, ami szerinted nem történhet meg, gondolj a hatalmában lévő összes lehetőségre. Nézz vissza az életedre, és gondolj azokra az időkre, amikor azt hitted, a dolgok csak rosszabbra fordulhatnak, de valójában jobbak lett. Ezek a tapasztalatok segítettek megérteni, hogyan működik az univerzum, és ma az univerzum segít az önbizalmad és bátorságod növelésében.

Vízöntő: A csillag

A segítség úton van, Vízöntő. Imáid megválaszolásra kerültek, és egy angyal keményen dolgozik, hogy megadja neked mindazt, amikre vágysz. Csak légy türelmes, a csodád már a sarkon van. Nem kell mást tenned, mint hinni, hogy megtörténhet veled!

Halak: A szeretők

Az élet zavaros lehet, különösen, ha nem tudod megkülönböztetni, hogy mi az igaz, és mi a hamis. Valaki az életedben olyan oldalát mutathatja meg neked, amit korábban még nem láttál. Az igazság végre kezd felszínre kerülni, és el kell fogadnod a valóságot is olyannak, amilyen, és ezzel együtt magát az illetőt is.

fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink