Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 21-én:

 

Kos: Az ördög

Ne engedj a kísértésnek, Kos. Nehéz lesz ellenállni, hogy SMS-t küldj egy exnek, akit még mindig szeretsz. Szerelmes vagy a múltba, egy távoli emlékbe. Még ha most újra össze is jönnétek, akkor is nagy az esélye annak, hogy ugyanúgy végeznétek, mert nem tartoztok össze.

Bika: A világ

Minden alkalommal, amikor nem sikerül elérni a célodat, értékes leckét tanulsz magadról (és másokról). Minden egyes nappal egyre bölcsebb leszel. Viszont ma egy szerencsés fordulatnak köszönhetően, egy karnyújtásnyira leszel attól, hogy megvalósítsd az álmodat.

Ikrek: A főpap

Ma a sors próbára teheti a hitedet. Amikor a falak összeomlanak, és a tető beomlik, a hited és a barátaid segíteni fognak. A mai tarot szerint ezen a napon még erősebben kell hinned és bíznod, mint valaha.

Rák: A bolond

Híresen optimista vagy, de a tarot szerint érdemes lenne ma meghallgatnod a közel állókat, mert bizonyos kérdésekben tisztábban látnak, mint te. Most ők lehetnek azok, akik megmenthetnek egy komoly kellemetlenségtől.

Oroszlán: Szerencsekerék

Ez a te szerencsenapod, és megéri nyitottnak lenned, mert nem tudhatod, hogy a sors milyen formában fog a segítségedre sietni. Lehetséges, hogy ma kapcsolatba kerülsz valakivel, aki szuper-különleges, és egy csapásra megváltozik az életed.

Szűz: A remete

Ne engedd, hogy a múltad egy pillanata meghatározza holnapodat. Olyan dolgokért hibáztatod magad, amiken nem tudsz változtatni. Bár mindent megteszel azért, hogy helyrehozz valamit, most inkább el kellene engedned. Élj a pillanatnak, és hagyd békén a múltat.

Mérleg: A mágus

Lehet, hogy nem varázsütésre, de módodban áll változtatni az életeden, és a kívánt irányba terelni. Csak ne egy nagy dolgot próbálj megvalósítani, hanem sok kis apró lépéssel kezdj.

Skorpió: A főpapnő

Ma a szokásosnál hangosabban hallhatod a belső hangodat. Ne hagyd figyelmen kívül! Ma megtapasztalhatod a lélek sötét éjszakáját, és ez segíthet önmagad mélyebb megértésében.

Nyilas: Erő

Az, hogy erős vagy, nem jelenti azt, hogy soha nem sírszhatsz, vagy mindig úgy kell tenned, mintha minden rendben lenne, és bármivel képes lennél megküzdeni. Kétségkívül ma is hozod a formádat, és lenyűgözi a környezetedet az emberfeletti erőd, de tudd: néha te is kérhetsz segítséget.

Bak: Ítélet

Van valaki, aki talán már többször is átvert, és már megint mesterkedik valamiben. Ne hagyd, hogy megint megvezessen! Ideje kiállnod magadért, és egyszer és mindenkorra leszámolnod az illetővel, különben teljesen össze fog törni.

Vízöntő: A diadalszekér

Készen állsz arra, hogy elengedj valakit, de egy részed túlságosan sajnálja ezt a személyt ahhoz, hogy megtedd. Bármennyire is fáj, nem folytathatod tovább a kapcsolatot. Adj magadnak egy határidőt. Készülj fel érzelmileg, hogy megnyílj, és elmondd, mit érzel valójában, aztán pedig vegyél búcsút.

Halak: A Hold

A hazug nem változik,  csak új módot talál a megtévesztésére. Szinte egyfajta sport nála a megtévesztés, éppen ezért ne dugd homokba a fejed. Ha megint rajtakapod, adj neki ultimátumot vagy szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert nem éri meg miatta szenvedned.

fotó: pexels.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink