Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 22-én:

 

Kos: Mértékletesség

Nem a türelemről vagy ismert, de ma ugrásszerűen sokat tanulhatsz és fejlődhetsz ezen a területen. A mai nap mottója: „Mindent mértékkel”. Ha szeretsz valamit, akkor *nagyon* szereted, és egyre többet akarsz ebből a dologból az életedben. De ma a mértékletesség az új legjobb barátod. Ne feledd: a kevesebb szinte mindig több.

Bika: A diadalszekér

Ez a lap arra emlékeztet, hogy ragaszkodj az elhatározásodhoz. Sok minden forog kockán. Nem könnyű újjáépíteni a jóhíredet, ha egyszer egy kellemetlen helyzet beszennyezte. De ma a körülmények hirtelen megváltozása a segítségedre lesz. A történteket talán soha nem felejted el, de egy mai csodálatos esemény elnyomhatja azt az emléket.

Ikrek: A csillag

Mit tennél remény nélkül? Szükség van a reményre, és a mai tarot horoszkóp arra emlékeztet, hogy az univerzum támogat téged. Óriási segítség az, ha megosztod a tudásodat és önmagadat adod. Amikor segítesz másoknak, különösen a barátaidnak, javítod a helyzetüket, benned is megváltozik valami. Jobban érzed magad, és nem gondolsz többé a problémáidra. A fókuszod a remény felé fordul.

Rák: Erő

Ma a szokásosnál nehezebb munkanap vár rád, mégis készen állsz a kihívásra. Nem számít, milyen kihívásokkal teli a munka, bebizonyítod, hogy mennyire kemény vagy, és a megfelelő képességekkel bírsz a feladat ellátásához. Ez a nap egy nagy változás kezdete lehet a karrieredben, ami talán előléptetéshez vezethet.

Oroszlán: Ítélet

Az Ítélet tarot lap azt jelenti, aminek hangzik – átgondoltságot és magas szintű integritást. Szóval, bízz magadban, még akkor is, amikor mások kételkedni kezdenek a józan eszedben és józan ítélőképességedben. A makacsságod nem mindig jó tulajdonság, de most annak fog bizonyulni, ha belekapaszkodsz, és kitartasz a céljaid, az elveid mellett.

Szűz: Az akasztott ember

Ma bizonytalan helyzetbe kerülhetsz. Lehet, hogy valakit a saját igényeid és szükségleteid elé helyeztél, és ennek eredményeként megpróbáltatás érhet. Türelmes voltál, amikor mások elhagyták volna a hajót és feladták volna. Hiszel a partneredben, és a szíved mélyén tudod: szüksége van a szeretetedre és támogatásodra, hogy átvészelje a nehéz időszakot.

Mérleg: A remete

A mai tarot horoszkóp azt üzeni neked: a vallás, a spiritualitás és a csendes önreflexió a követendő út. Nézz befelé. Gyakran sokat adsz magadból, és a társasági élet kimerítő lehet. Még neked is van egy pont, amikor vissza kell húzódnod és pihenned kell. Ma tölts egy kis időt egyedül és pihenj. Valami jó fog történni, ha megengedsz magadnak egy napot, ami csak a tiéd!

Skorpió: A főpapnő

Óriási hatalmad van, de ma ne erővel, hanem kedvességgel irányíts. A környezetedben élők miatt sokszor erős kézzel kell irányítanod, emiatt úgy érzed, sosem engedheted el magadat, és lehetsz gyengéd, szeretetteljes. De ma van annak a napja, amikor ezt megteheted, és meg is kell!

Nyilas: A császár

A császár egy harcos lapja, és a harci szellemet jelképezi egy kemény csata közepén. Más szóval, előfordulhat olyan vita, amely annyira feldühít, hogy igazságtalanul támadhatsz a másik félre. A kapcsolatok most nehézkesek lehetnek. Egy kis vita mindenütt elgondolkodtathat azzal kapcsolatban, hogy valóban jó barátok, partnerek vagytok-e.

Bak: A bolond

A Bolond az új kalandok lapja. Ha szeretettél volna valamit megváltoztatni, most megkapod hozzá a lehetőséget. Tudtad, hogy eljön ez a pillanat. Azt remélted, hogy több időd lesz a felkészülésre, de az élet szeret tréfálni, és olyankor a legkevésbé kényelmes időpontot nyújtja. Addig kell ütni a vasat, amíg forró!

Vízöntő: A torony

A Torony kártya sokkoló lap, és kellemetlen, de gyakran szükséges meglepetést jelent. Csak egyetlen szóra van szükség ahhoz, hogy megváltoztass ma mindent. Egy sziklaszilárdnak hitt kapcsolat most a katasztrófa és a pusztulás szélén áll. Azt hitted, ismered ezt a személyt, de nem tudtad, hogy mit érez. Nehéz az igazság feldolgozása, de csak így menthetitek meg a kapcsolatot.

Halak: A Nap

A tarot horoszkóp szerint ma minden sikerülni fog, még akkor is, ha éppen azt érzed, sötét időket élsz át. Megéri keményen dolgoznod, mert minden erőfeszítésed kifizetődik, és valóra válik a vágyad.

fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink