Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 24-én:

 

Kos: Érmék ásza

A kapcsolatodban rengeteg lehetőség rejlik. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy a dolgok lassan haladnak, vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy szerelmi életed váratlanul csodálatos fordulatot vesz.

Bika: Szerencsekerék

Ma egy ígéretes állás vagy kapcsolat jeleit láthatod. Jó dolgok érkeznek hozzád, Bika! Végre nyeregben érezheted magad, és egymás után érnek a kellemes, örömteli élmények.

Ikrek: Hold

Számodra nagyon fontos az őszinteség, így ha valaki hazudik neked, nincs helye az életedben. Feltétlenül tudasd új barátaiddal, hogy milyen elvárásai vannak, így hamar elkerülheted a csalódást.

Rák: Kardok 8

Úgy érzed, elakadtál, de a probléma bonyolultabb, mint ahogy eddig megszoktad. Mindig van kiút; csak meg kell találnod. Ha nem megy, keress valakit, aki tud segíteni! Szerencsésebben alakul a napod, mint azt gondolnád!

Oroszlán: Botok 2

Sok minden történik most az életedben, de ez ne ijesszen meg! Próbálj meg sorrendet felállítani, úgy minden sokkal könnyebb és átláthatóbb lesz. Nagyon jó úton haladsz egy jobb élet felé!

Szűz: Kelyhek 4

Az érzéseket nem könnyű kezelni, ha ideges vagy szomorú vagy. Bármi is zaklat fel, ne hagyd annyiban a dolgot, hanem vezesd le a benned lévő feszültséget, és ne cipeld magaddal!

Mérleg: Botok 6

Ma találkozol egy régi barátoddal, kivel szeretnéd felmelegíteni a kapcsolatot, de úgy érzed: túlságosan megváltoztatok. Ez viszont nem kizáró ok! Csak újra meg kell ismernetek egymást!

Skorpió: Érmék 9

Az emberek akkor válnak agresszívvá, ha versenyben vannak, ezért olyanok körülötted, amilyenek. Az élet pedig maga a sport, a verseny, amibe te is belecsöppensz. Ne menekülj el előle, mert sokkal többre vagy képes, mint hiszed!

Nyilas: Torony

Senki sem szereti a problémákat, de a mai gondok áldásos hatással vannak rád, amik segítenek megmutatni másoknak, milyen sokoldalú, tehetséges ember vagy. Csodálókra teszel szert!

Bak: Kelyhek 2

Senki sem mondhatja meg, mit érzel. Valaki megpróbálhat befolyásolni, de ne engedd neki! Nagyon is tudod, mit akarsz, mi van a szívedben, nincs okod elbizonytalanodni!

Vízöntő: Botok királynője

Ez a játék napja! Légy kreatív, és engedd, hogy belső gyermeked szabadon kifejezze magát. Ha így teszel, meglepetésekkel teli csodás napod lesz.

Halak: Érmék 5

Megérdemled, hogy ma meglepd magadat valamivel! Vedd meg végre magadnak azt, amire vágysz, vagy menj el moziba egy barátoddal. A lényeg, hogy ma kedvezned kellene magadnak, jót tenne a lelkednek!

fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink