Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint március 27-én:

Kos: A torony

Ha a bajt keresed, megtalálod. Néha a legrosszabbra várva problémákat vonzol be. Ma inkább arra összpontosíts, hogy milyen jó dolgok történhetnek veled. Te döntöd el, milyen napod lesz.

Bika: A főpap

Sokat nosztalgiázol a mai napon a tarot szerint. A visszatekintésből sokat lehet tanulni. Szórakoztató lehet áttekinteni az életedet, a múltadat ahhoz, hogy megtervezd a jövőt.

Ikrek: Az ördög

Nem mindig rossz a kísértés. Ma például nyugodtan megengedhetnél magadnak több pihenést vagy azt, hogy finomságokkal kényeztesd magad. Légy jó a testedhez és a lelkedhez, meg fogják hálálni!

Rák: A remete

Ma az első lépés a spiritualitás felé az öngondoskodás. Ideje önmagadat helyezni az első helyre. Ezt kívánja meg a tested és a lelked is. Rengeteg csodát tapasztalhatsz, ha elkezdesz magadon, a belső világodon dolgozni.

Oroszlán: Ítélet

Az embereknek mindig lesz véleményük, és megosztják veled, hogy befolyásolják a gondolataidat. De ami a legfontosabb, az a saját eredeti gondolataid. Úgy nem vezethetek félre, ha a szíved mélyén tudod, mit kell tenned.

Szűz: A mágus

Próbálj ki valami rendkívüli dolgot. A belső világodon való munka a legjobb módja annak, hogy friss, új szemmel lásd a külvilágot. Csak akkor változtathatod meg magad, ha olyat teszel, amit még soha.

Mérleg: A császárné

Nem könnyű gyengédnek, szeretetteljesnek lenni. Főleg, ha túlzottan empatikus szíved van, mert sokan megbánthatnak téged. De ma valakinek a környezetedben szüksége lehet a gyengéd oldaladra, és ha előtte is csak erőt sugárzol, nem fogja megkapni.

Skorpió: Igazságosság

Úgy érzed, valaki igazságtalanul bánik veled. Ahelyett, hogy csendben fortyognál magadban, bölcsen tennéd, ha beszélnél vele az érzéseidről, és a kialakult helyzetről, mert könnyen lehet, hogy hosszú távon változtatásokra lenne szükség.

Nyilas: A szeretők

Senki sem szereti a csalót. Lehet, a partnereden kívül valaki más iránt is gyengéd érzelmeket táplálsz, de nem gondolsz a cselekvésre. Ha a kapcsolatodnak tényleg vége, légy bátor és szakíts. Nem akarsz olyat tenni, amit később megbánhatsz, ugye?

Bak: A Nap

A körülmények minden figyelmeztetés nélkül változhatnak. Egy jó helyzet összeegyeztethetetlenné válhat az álmaiddal, ami arra késztet, hogy új irányba indulj el. A sors néha kihúzza a szőnyeget a lábad alól, hogy megtaláld a neked szánt utat.

Vízöntő: Az akasztott ember

Hagyd abba a kifogásokat. Néha másokat hibáztatsz azért, amiért úgy érzed, elakadtál az életben. Pedig te döntöd el, hogyan alakítod. Ha nem tetszik, ahol vagy, akkor rajtad múlik, hogy változtass rajta.

Halak: A Hold

A partnerrel kapcsolatos pozitív illúziók nem mind rosszak. Ha meglátod benne a jót, mielőtt az megnyilvánulna, az segíthet neki is jobb emberré válni. A szeretet mindig jobban motivál, mint a félelem vagy a harag.

fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink