Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 10-én:

 

Kos – Botok 7

Hamarosan itt az új év, ezért érzed: el kell gondolkoznod a jövődről. Keress ma egy csendes, nyugodt sarkot, és vedd fontolóra, mihez kellene kezdened.

Bika – Kardok 3

Kreatív elméd van, Bika, de túl sok mindent csinálsz egyszerre, és nem marad időd az álmaid megvalósításával foglalkozni, ami nagy hiba. Nem ártana változtatnod a prioritásokon!

Ikrek – Kelyhek lovagja

Ma kész vagy kiállni az igazadért, vagy azért, amiben hiszel. Nem hagyod, hogy mások átlépjenek rajtad, és ezt nagyon jól teszed!

Rák – Érmék 5

Csodálatos hallgató vagy, és ezért tartanak olyan sokan csodás barátnak. Ma többen is fordulhatnak hozzád vigaszért, segítségért, jó tanácsért.

Oroszlán – Botok 6

Ma úgy tűnhet, minden rossz körülötted, semmi sem jön össze. Nem könnyű, de légy erős, mert ezek a próbák azért vannak, hogy tanulj és fejlődj.

Szűz – A remete

Ma rá kell jönnöd, hogy amit egy ideje csinálsz, már nem működik. Itt az ideje a változásnak. Engedd el a dolgot, és merj valami újjal kísérletezni!

Mérleg – Botok 9

Összetűzésbe keveredhetsz a szeretteiddel. Valójában te is érzékeny vagy, és mások is. Ezen csak a megértés és az elfogadás segít. Próbálj meg kompromisszumkész lenni, és ne akarj mindenkit legyőzni.

Skorpió – Botok 2

Fontos döntést kell ma meghoznod. Mielőtt megtennéd, alaposan gondold át az előnyeit-hátrányait. Ha tisztában vagy a tényekkel és minden részlettel, tudni fogod, mi lesz a legjobb, amit tehetsz.

Nyilas – Szerencsekerék

Nagyon szerencsés ember vagy. Megvan mindened, amire épp szükséged lehet, mégsem látod. A jövő is, amit megálmodtál magadnak, csupán egy karnyújtásnyira van.

Bak – Kardok 4

Özönlik ma hozzád az információ, de nemcsak pletyka szinten. Mindent megtudhatsz másokról, az érzéseikről, a gondolataikról, miközben a barátokkal, rokonokkal, kollégákkal beszélgetsz.

Vízöntő – Kelyhek apródja

Nagyon érzékeny vagy ma, talán minden ok nélkül el is sírod magad. Ez egy gyógyító időszak az életedben, ne szabj gátat az érzéseidnek! Engedd, hogy átvonuljanak rajtad.

Halak – Az akasztott ember

Vártad, hogy valaki más tegye meg az első lépést, de Halak, rajtad a sor, hogy cselekedj. Vedd kezedbe a kezdeményezést, nem fogod megbánni!

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink