Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 11-én:

 

Kos – Botok királynője

Elképesztően erős vagy, és néha önfejű. És ha tudod, hogy igazad van, még inkább az vagy. Ma gőzerővel haladsz előre, és ez csak azért van, mert az önbizalmad teljében vagy, és tudod, hogy amit meg kell tenned, az szükséges.

Bika – Érmék ásza, fordítva

Lehet, hogy nem kapod meg, amit akartál, bármennyire is próbálkoztál. De a kétségbeesettség és a szomorúság ellenére is van fény az alagút a végén.

Ikrek – A torony

Senki sem tud minden egyes vészhelyzetet vagy válsághelyzetet megtervezni. De mentálisan fel lehet készülni arra, hogy az élet bármit hozhat, ha megfelelő gondolkodásmóddal rendelkezel. Lehet, a jövő bizonytalan, de az egyetlen állandó az életben mindig te leszel.

Rák – A bolond

Az élet egy verseny, amit megnyerhetsz, Rák. Az egyik követelmény a döntés meghozatala: tanulhatsz a múltból, de bármennyire is félsz elhagyni a biztosat, sokkal jobb kilépni a komfortzónádból.

Oroszlán – Kardok 2, fordítva

Készen állsz az ugrásra és egy nagy döntés meghozatalára. Már végiggondoltad. Tudod, mit akarsz, és most már csak annyit kell tenned, hogy cselekszel.

Szűz – Kardok 10, fordítva

Minden nehézség a végéhez közeledik. Végre fellélegezhetsz, Szűz. Többé nem engeded meg, hogy a múlt árnyai irányítsák az életedet. Legyőzted a bánatot, és jobb helyre érkeztél az életedben.

Mérleg – Érmék 5, fordítva

Ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, van egy egyszerű módja annak, hogy megold a problémáidat. Kérj segítséget egy hozzáértő személytől, aki segíthet rövid időn belül helyreállítani az anyagi helyzetedet.

Skorpió – Kelyhek lovagja

Van valami, ami nagyon fontos neked, a szívügyed, és bármit megtennél érte.  De óvakodj attól, hogy összetűzésbe kerülj emiatt másokkal, mert nem lenne szerencsés. Nyugodtan védd meg az állaspontodat, csak ne keveredj harcba!

Nyilas – Erő, fordított

Nem kell mindig az erősnek lenned. Időnként lehetek gyenge pillanataid. Lehet, hogy eléred a határaidat, de tarts ki. A dolgok utána sokkal jobbak lesznek!

Bak – Kelyhek 8, fordítva

Valaki nemrég összetörte a szívedet, és alaposan kisírtad magadat miatta, de már kész vagy magad mögött hagyni a bánatot, és új vizekre evezni.

Vízöntő – A Nap, fordítva

Minden rossz idő végén ott van a szivárvány. Lehet, hogy nem látod a jót egy negatív helyzetben, de attól még ott van, és hamarosan minden más lesz! Jóra fog fordulni az életed!

Halak – Kelyhek 10

Érzelmekkel teli nap ez, Halak. Hajlamos lehetsz az elérzékenyülésre, de ezt most meg kell engedned magadnak, hiszen ez egyszerűen azt jelenti: meggyógyultál, és ez jó dolog.

 

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink