Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 14-én:

 

Kos – Ítélet

Ne gondolkozz túl sokat, Kos. Ha már egyszer döntöttél, tarts ki a döntésed mellett! Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, főleg olyanok, akik nem látják lehetségesnek az álmaidat. Csak légy magabiztos, és bízz a sorsodban!

Bika – Remete, fordítva

Mostanában kicsit elszakadtál a környezetedtől. Ideje visszatérni az társaságba! A bölcsesség lényege, hogy megoszd másokkal, tedd azt!

Ikrek – Érmék 5

Jól keresel, de rengeteg számlát is kell fizetned, szóval most a dolgok egyensúlyban vannak az anyagi helyzetedet illetően. Ne aggódj, lesz még olyan, amikor jóval több pénz áramlik hozzád, és félreteheted!

Rák – Kardok 10

Megbíztál valakiben, aki elárult téged, és ez őrülten fáj. Nehezedre esik túllépni a történteken. Tudd, hogy utána sokkal erősebb leszel, és legközelebb hamarabb ki fogod szúrni az árulókat!

Oroszlán – Kardok 2

Egy kettős gondolkodású egyénnel van dolgod, aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Éppen emiatt nem érdemes rá várnod. Addig éld tovább a saját életedet, hozd meg a magad döntéseit, és ne topogj egy helyben.

Szűz – A bolond

Itt egy új kaland, Szűz, és készen állsz az indulásra! Régóta vártál erre a pillanatra! Jobb lesz, mint bármi, amit korábban csináltál. Mivel olyan sok problémát tapasztaltál a múltban, még jobban értékeled az ilyen lehetőségeket.

Mérleg – A torony, fordítva

Az instabilitás, ami hatalmába kerített, végre a végéhez közeledik. Bár ezeket a problémákat senkinek sem kívánnád, egy életre szóló leckéket tanultál, amelyek az idők végezetéig segítenek. Nehéz volt, de megérte!

Skorpió – Érmék ásza

Nagyon sok dolog hullik mostanában az öledbe olyan. Minimális erőfeszítést teszel, mégis ontják az égiek az áldásukat. Csak élvezd ezt a szerencsés időszakot!

Nyilas – Botok királynője, fordítva

Kicsit paranoiás lehetsz, mikor úgy tűnik, hogy a dolgok rossz irányba tartanak, és nem tudod, miért. Nem bírsz rájönni, mi állhat a félelmeid hátterében. Dolgozz azon, hogy megértsd őket, így a jövőben elkerülheted azokat a körülményeket, amik felzaklatnak.

Bak – Kelyhek oldala

Van egy véleményed, amelyet szívesen megosztanál másokkal, de mielőtt megtennéd, bizonyosodj meg arról, hogy el tudod viselni, ha mások nem értenek egyet veled.

Vízöntő – Kardok 8

A dolgok kissé bonyolultak az életedben. Túl közel vagy a problémához ahhoz, hogy lásd, mi történik most. Mielőtt azonban azt gondolnád, semmit sem tehetsz a gondok megoldásának érdekében, vedd észre, hogy bármikor dönthetsz úgy, hogy drámamentes életet élsz.

Halak – Kardok lovagja

Valaki ma mindenáron össze akar veszni veled, vagy el akar bizonytalanítani, de ne hagyd neki! Vedd észre a valódi szándékait!

 

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink