Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 15-én:

 

Kos – Kardok 5, fordítva

Egy nehéz kapcsolat végre a végéhez közeledik, és most készen állsz arra, hogy új életet kezdj. Szükséged lesz egy kis önbizalomra, hogy visszatérj a normális kerékvágásba. Megvan a bátorságod ehhez, még ha nem is tudod, mit hoz a jövő!

Bika – Mértékletesség

Amikor először lépsz be egy új kapcsolatba, nehéz lehet megtalálni a megfelelő egyensúlyt. A szerelem nagyon szórakoztató lehet, de most itt az ideje, hogy kitaláld, hogyan lehet a dolgokat jól működtetni.

Ikrek – Az akasztott ember, fordítva

Egy lehetőség közeledik feléd, és egy részed úgy gondolhatja, hogy jobb, ha nem most élsz vele. De az utolsó pillanatban meggondolnád magad. Neked kell eldöntened, hogy mikor állsz készen a lehetőségre!

Rák – A főpapnő

Vannak bizonyos biztosítékok, amelyekre szükséged van az életben, és ezek egyike az intuíciód. A túl sok zaj és a furcsa zavaró tényezők hátrányos helyzetbe hozhatnak. Lehet, hogy nem hallod olyan hangosan és tisztán a belső hangodat, mint szeretnéd, ezért el kellene vonulnod meditálni.

Oroszlán – Botok 7, fordítva

A legjobbaknak is lehetnek kételyeik Lehet, nem tudod, hogyan fogsz véghezvinni mindent, amit be kell fejezned. De amikor eljutsz oda, meg fogod találni a módját!

Szűz – A császár

Hozzád hasonló, erős személyiségekkel találkozhatsz, akikkel szemben érezhető, hogy konfliktusod lesz velük. De egy kis türelem, megértés és jó beszélgetés segíthet a dolgok elsimításában!

Mérleg – Botok 6

Olyan események történnek, amelyek megerősítik az önbizalmadat.  Ez legalább abban is segít majd, hogy kiszűrd azokat az embereket, akik nem méltóak a figyelmedre, a szeretetedre.

Skorpió – Kelyhek 10, fordítva

Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, ugyanazt szeretik, és összehoz titeket egy közös cél.

Nyilas – Botok 7

A szíved összetört, de ez nem jelenti azt, hogy az élet véget ért. Időbe telik a gyógyulás, és semmit sem lehet siettetni, ha ezekről a dolgokról van szó. Légy megértő magaddal!

Bak – Kardok 6

Mindig lesznek korlátok és félnivalók, de a belső lényed sokkal erősebb, mint azt hiszed! Ne engedd, hogy az apró dolgok visszatartsanak. Egyszerűen csak koncentrálj az álmaidra!

Vízöntő – A Nap

Ma igazán jól alakul a napod, és reménnyel tekintesz életed, a helyzeted alakulására. Érdemes ma hálát adnod!

Halak – Kelyhek 8, fordítva

Túl vagy a nehézségeken, és látod a fényt az alagút végén. A jövő fényesebb, mint valaha, Halak. A dolgok úgy alakulnak, ahogyan álmodni sem merted! A mai napon egy sokkal pozitívabb irányt vesz az életed.

 

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink