Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 17-én:

 

Kos – Érmék 5

Számos módja van annak, hogy pénzt keressen otthonról, vagy legalábbis egy kis mellékjövedelemhez juss, szóval ne add fel a reményt! Egy kis kutatás segíthet megtalálni a számodra legjobb opciót!

Bika – Botok 7

Valaki nem teljesen őszinte veled. Ha tudod, hogy egy személy opportunistaként viselkedik, nyugodtan hárítsd el. Még ha közel is áll hozzád, nem kell eleget tenned a kérésének.

Ikrek – A csillag

Mindenkinek van életcélja, Ikrek, és bármennyire is nehéznek tűnik megtalálni a tiédet, nem adhatod fel olyan könnyen! Igen, történnek dolgok, ami miatt elbizonytalanodhatsz a jövődet illetően. Hidd el, valami csodálatos vár rád, csak meg kell keresned azt a szivárványt, és el kell lovagolnod ezt a vihart, amíg el nem éred az úticélodat!

Rák – A Hold

Addig nem ismersz meg igazán senkit, amíg nem töltesz vele időt. Azt hitted, ismersz egy bizonyos személyt, de rá kell jönnöd: van egy oldala, amit korábban nem vettél észre. Ne borulj ki! Ezért is van szüksége időre a kapcsolatoknak, és most új ismeretekre tettél szert.

Oroszlán – Kardok 6

A múlt nem azért van, hogy visszatartson, vagy meggátoljon egy álom megvalósításában. A múlt azért van, hogy a tanulás alapjaként működjön. A történelmed az, ami azzá tett, aki ma vagy.

Szűz – Érmék 7

Semmi kedved a mai naphoz, pláne a munkához. Alig várod, hogy véget érjen a nap és bemászhass az ágyba. Pedig amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ez valójában egy nagyon is kedvező nap számodra, szóval igyekezz maximálisan kihasználni!

Mérleg – Kardok királynője

Mindannyiunknak szüksége van valakire, akitől feltétlen szeretetet kaphat. Van egy személy, aki a világ minden szeretetét és támogatását szeretné megadni neked, hogy segítsen abban, hogy jól érezd magad. Ez lehet az édesanyád, testvéred, akár egy barátod. Érdemes ma felkeresned!

Skorpió – Erő

Életed bizonyos területein rendkívül erős vagy. Olyan dolgokat szeretnél megtenni, amelyek kívül esnek a komfortzónádon. Ne kapkodj el semmit, haladj apró léptékben és akkor képes leszel felülmúlni önmagad!

Nyilas – A világ

Most te magad vagy a szerencséd kovácsa. Dolgozz keményen a célodért, mellette imádkozz, kérd az égiek segítségét, és meglátod: el fogod érni a vágyadat.

Bak – A császár

Egy vitás helyzet most nagyon megvisel, de később a legnagyobb áldássá is válhat. Ami látszólag ellened dolgozik, hirtelen azzá válhat, amire szükséged volt, hogy a sorsod felé vezessen.

Vízöntő – Kelyhek 3

Itt az ideje, hogy nagyot álmodj! Megvan benned a teremtő kreativitás, amivel könnyedén elérheted a legmerészebb vágyaidat is!

Halak – Kardok 2

Egy barátod arra kérhet, segíts neki meghozni egy nehéz döntést. Talán már tudja, mit kellene tennie, csak bátorításra van szüksége, amit tőled meg is kaphatna!

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink